K2 Snowboarding Trip na Dachstein 2011

Podzim klepe na dveře a s ním se blíží i další pětidenní podzimní snowboardový camp na Dachsteinu v řežii party okolo Michala Rittera, kterého každý zná pod přezdívkou Migi. K2 snowboarding Trip na Dachstein letos proběhne 11.-16.11.2011. Jako vždy bude probíhat souběžně s věhlasnou podzimní snowboardovou akcí Horsefeathers Pleasure Jam. Letos je camp vylepšen o luxusní ubytko s večeří, a k tomu K2 ollie contest v sérii K2 Pop This Tour. To všechno pod taktovkou velmi zkušených snowboardových matadorů.

KDY: 11.-16. 11. 2011

KDE:
Horsefeathers Superpark Dachstein, Rakousko
www.dachstein.horsefeatherssuperparks.com

CENA:
350,- Euro
- ubytování na 5 dní, permice na 5 dní, 4x večeře, každodenní coaching a videocoaching

SPECIAL QUESTS:
Jan Nečas, Matěj Novák & Martin Černík

Jedni z nejlepších snowboardových jezdců v ČR vám budou pomáhat se zlepšením snowboardových dovedností po celý camp.

COACHING, FOTOSHOOTING, VIDEOCOACHING:
- young blood - Martin „Čeča“ Kaňůrek
- znalec místních poměrů a lokalit - Michal „Migi“ Ritter
- mistr v zachycení pohybu – Jan „Fotografůrek“ Kaňůrek
- mistr ostrého střihu a záznamu – Jirka „Palmička“ Mališ

Celý camp budou účastníci rozděleni do skupin pod vedením jednotlivých coachů, kteří si budou skupiny střídat, tak aby si každý odnesl co největší progres v ježdění. Po celou dobu bude fotit Honza Kaňůrek a točit Jirka Mališ, aby měli všichni na tento camp nějakou památku. 

UBYTOVÁNÍ:
pension Bergerhof Ramsau am Dachstein

Nové luxusní ubytování. Pokoje po 2 až 5 lůžkách se sprchou, WC a TV. Společenská místnost s plátnem a projektorem, společná jídelna, grill, kuchyň (myčka, talíře, příbory, nádobí atd.). Prostě všechno potřebné, abyste se cítili jako doma.

STRAVA:
4 x večeře

Každý večer bude pro účastníky připravena večeře + grilovačka, ráno k snídani pak čaj a káva. K dispozici budou také toustovače pro přípravu pořádné svačiny na svah.

DOPRAVA:
vlastní

Možnost domluvy spolujízdy na Facebooku – Trip na Dachstein – Diskuze – Spolujízda K2 Snowboarding Trip na Dachstein

PROGRAM:

Pátek
Příjezd, ubytování a welcome Jägermeister party

Sobota
Návštěva finále snb závodů Pleasure Jam, individuální poježdění, možnost individuálního coachingu, představení test center sponzorů, večeře, workshop test centra K2 Snowboarding, večerní after party Pleasure Jamu

Neděle
Fotoshooting snb závodů Pleasure Jam, individuální poježdění, možnost individuálního a skupinového coachingu, videocoaching, večeře, večer workshop test centra LIB Technologies , GNU a SP

Pondělí
Individuální a skupinový coaching, večeře grilovačka, večer videocoaching, workshop test centra Hack snowboards a Electric

Úterý
Individuální a skupinový coaching, fotoshooting, K2 ollie contest, večeře, videocoaching, ocenění všech riderů a nejlepších progres riderů , Jägermeister party

Středa
Individuální i skupinový coaching, fotoshooting, společné foto, balení věcí a odjezd home sweet home

Zpestřením letošního campu je ollie contest K2 Pop This Tour. Jedná se o českou sérii závodů, kde každá evropská země má svojí sérii a vítěz s největším ollie z každé země postupuje na finálový K2 Snowboarding camp do USA. Vítěz tohoto K2 campu v USA vyhrává pobyt na High Cascade campu v Mt. Hoodu. Ollie contest bude jenom pro účastníky campu na Dachsteinu, abychom popřípadě mohli objevit skrýtý ollie talent, jenž může pokořit celou českou snowboardovou špičku, svým mocným ollie. Všichni účastníci ollie contestu budou odměněni cenami od K2 Snowboarding.

Další bonus campu je, že každý účastník campu bude moct využit slevu 25% na produkty od K2 SnowboardingSUB Industries na e–shopu www.k2snow.cz.

Workshopy jednotlivých snowboardových test center vám přiblíží buď jezdci jednotlivých značek nebo brand manager dané značky. Zjistíte vlastnosti, výhody či novinky na nadcházející sezónu, které si pak budete moct v klidu na svahu vyzkoušet. Tak abyste věděli co si na vánoce pořídit pod stromeček a vybavit se na zimní sezónu. 

Nejlepší progres rider boy a progres rider girl si mezi sebe rozdělí snowboardvázání. Mezi zbytek budou rozdány věcné ceny od sponzorů campu v hodnotě 60 000,- Kč.

Takže kdo si chce do pohody zajezdit na pár dní, zpříjemnit si podzimní čas ježděním pod vedením zkušených profíků. Vidět na vlastní oči spousta jiných světových profíků jak metají double kozelce přes hlavu a všechny možný veletoče na všechny strany. Pak si to vyzkoušet sám na vlastní kůži a k tomu využít všech testovacích produktu od sponzorů. Ať neváhá a přihlásí se.

PŘIHLÁŠKY A INFO:
ritter.m@centrum.cz

SPONZOŘI:
K2 Snowboarding, SUB Industries, Q–Parks, Jägermeister, Hack Snowboards, LIB Tech, GNU, Dakine, Electric, Batyskaf, SP, Horsefeathers SuperPark Der Dachstein, K2 Pop This Tour

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI:
Freeride.cz, Studentskaleta.cz, Board, Studentpoint.cz, Boardmag.cz, Highfive.sk, Zabil.cz

Pro ty kteří by se chtěli podívat, jak to probíhalo minulý podzim ZDE je report. Následuje video od Jirky Mališe.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!