NITRO CAMP Rejdice 2011

Do redakce nám dorazily informace o dalším snowboardovém kempu. Tentokrát se jedná již o šestý ročník Nitro Campu v Rejdicích, který má na svědomí nikdo jiný než Honza Zajíc. Podrobné informace o jeho kempu naleznete v dalším textu...

Už je to tady zase! Zima převzala nadvládu nad celou Evropou, což pro nás znamená jen jedno. Dostatek sněhu pro naše zimní radovánky. Rozhodli jsme se proto uspořádat již šestý ročník legendárního Nitro kempu, který jako vždy proběhne ve vyhlášeném rejdickém snowparku. 

Program kempu:
Na letošní ročník pro vás bude připraven každodenní coaching od velmi zkušených jezdců. Večerní videocoaching, kdy vám přesně vysvětlíme, co děláte dobře a co ne. Jako další jsou připraveny přednášky o správném nastavení, udržování a voskování vaší desky od distributora světoznámých vosků SWIX. Na jeden z večerů budou pozváni i zkušení členové naší Horské služby, kteří všem zúčastněným přiblíží základy bezpečného pohybu v horách, jak se vyvarovat lavinovému terénu a jeho nebezpečí, a na závěr nám vysvětlí i základy první pomoci při poranění vašeho kolegy. V rámci coachingu si vyzkoušíme pohyb v lavinovém poli, kde budeme za pomoci lavinových lokátorů vyhledávat zavalené lidi. S dalšími vychytávkami budete seznámeni během kempu.

Koučové:
Na letošním kempu vás budou učit a motivovat skuteční mistří v oboru.
Ondra Bauer, Venca Kutil, mistr ČR pro rok 2008 Darek Bergmann,
Kryštof Just, Jirka Chlum, Eero Ettala zase nemůže přijet .Tak nám tu zbývá už jen Pavel Vyroubal, Martin MatoušekHonza Zajíc.

Park:
Celý park bude čítat nejméně osm skoků všech velikostí od dvoumetrového fun-​boxu pro začínající skokany, až po osmnáctimetrový big air, na kterém se dá pěkně prolétnout. Do parkového set-​upu počítáme i deset základních railů a bedýnek, na kterých si dobře zajezdí jak začátečníci, tak i ostřílení jibbeři. Všechny překážky jsou jasně označeny stupni obtížnosti [:ízy:], [:kůl:] a [:hárd:].

Dále budou v parku připraveny další vychytávky jako např:
Air Bag, do něhož se dá spadnout z velké výšky třeba i na záda, a přitom se ti nic nestane. Budeš-​li se chtít naučit back flip, rodeo, nebo nějaký double cork, tak se nezatěžuj dlouhou jízdou do Alp a přijeď to vyzkoušet k nám.

Bonusy:
NITRO Test Centrum 2011/​12. Otestuj prkna a vázání! 

Na závěr celého Nitro kempu bude uspořádán malý závod, v kterém si budete moct vyzkoušet závodní trému, nebo jistotu v nově naučených tricích. Celý závod se pojede o věcné ceny v hodnotě 2x20.000,- Kč, které nám věnují naši drazí sponzoři.

Co a za kolik:
Za cenu 6500,- Kč pro vás bude připraveno bydlení na sedm nocí včetně polopenze (snídaně+večeře) v chatě Morávka, která leží asi dvacet metrů od lanové dráhy, z jejíchž oken vidíte přímo na park, ski pas+večerní ježdění v osvětleném parku, program kempu, několikrát denně upravovaný snowpark , Nitro test centrum a spousty dalších vychytávek.

Kdy a kde:
První turnus začíná 5.3.2011 sobotním odpoledním příjezdem do Ski areálu Rejdice v Jizerských horáchkončí 12.3.2011 dopoledním odjezdem.

Druhý turnus začíná 12.3.2011 sobotním odpoledním příjezdem do Rejdic končí 19.3.2011 dopoledním odjezdem.

Doprava:
Vlastní, na požádání mohu před začátkem kempu poslat tel. čísla účastníků, a vy se tak můžete domluvit na společném příjezdu. Můžete se také domluvit a informovat o volných místech na našem facebookovém profilu NITRO CAMP REJDICE.

Přihlášky a dotazy:
Účastníci mladší osmnácti let musí předložit podepsaný formulář, který bude brzy ke stažení na www.nitro.cz. Pro rodiče nezletilých máme uklidňující informaci o dobré kontrole našich kemperů, nad kterými máme díky lanové dráze, která vede nad parkem , takřka neustálou kontrolu nad pohybem vašich ratolestí v parku. 

V případě tvého zájmu o účast na kempu stačí jen poslat na tento e-​mail: zaja.snb@seznam.cz turnus který jsi si zvolil, svoje jméno, adresu, rodné číslo, tel. číslozálohu 500,- Kč na účet 753524028/​5500. Jako variabilní symbol použij své rodné číslo a v krátké době po odeslání dostaneš potvrzovací SMS nebo mail o tvé úspěšné rezervaci.

S pozdravem Zája

Za podporu děkuji:
Nitro Snowboards, Riden, Ufo, Swix, Horsefeathers, Rejdicím, Jägermeister, Deppl, Woko, Klub Na Rampě a všem mým přátelům.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!