O'Neill Superkini One Way Runway

Hodně zajímavá zpráva pro všechny holky, takže zbystřete! Značka O'Neill hledá modelky pro svojí novou kolekci a šanci má každá z vás. Ve hře je hodně.Mrkněte na bližší informace v článku...

Mezinárodní soutěž O'Neill Superkini One Way Runway odstartovala i v České republice. Dívky z celého světa se mohou až do 15. května 2011 zúčastnit soutěže tím, že nahrají svou fotografii na stránky www.facebook.com/oneillgirls a díky hlasům uživatelů sítě Facebook mohou vyhrát tři postupová místa do dvanáctičlenného finále na Ibize od 7. do 10. června 2011. Celková vítězka se stane globální tváří značky O'Neill pro rok 2012. Vedle zajímavých věcných cen a účasti na netradiční módní show na Ibize, získá i exkluzivní kontrakt od přední modelingové agentury Next Model Management. Součástí jsou 2 letenky a pobyt v Miami v pobočce této přední modelingové agentury, kde nafotí vlastní book. 

Zbývajících devět finalistek vybere odborná porota složená například ze supermodelky Elyse Taylor, profesionálních surfařek Raine JacksonMalia Manuel, skautů Next Model Management a dalších profesionálů ze světa módy. 

Koncem května bude navíc vyhlášena vítězka českého kola, která získá kompletní letní výbavu od značky O'Neill v hodnotě 20 000Kč.

Vítězstvím v lokálním kole zvýší svou šanci na postup do finálové show na Ibize. „Jedná se největší globální kampaň značky O´Neill pro letní sezónu, a proto jsme rádi, že můžeme být její součástí. Věříme, že koncept soutěže, který není jen o kráse, ale zejména o lásce k vodě, surfingu a adrenalinovým zážitkům, zaujme české dívky a budeme mít zástupce v mezinárodním finále,“ uvedl Pavel Hynek, Marketing & Sales Director, z českého zastoupení značky O'Neill.

V rámci finálového večera na Ibize proběhne módní show, kde na speciálním jednosměrném molu dívky ukážou, že O'Neill nehledá jen krásu, ale i spirit značky, tedy odhodlání, vášeň a lásku k vodě a moři. Každá z účastnic totiž bude muset nalézt odvahu a skočit z mola umístěného na útesu do moře. Dívky se však mohou spolehnout na novinku z dílen značky O'Neill. Finalistky během módní show obléknou převratné plavky zvané Superkini. Ty zvýrazní nejen jejich křivky, ale zároveň díky nejnovější technologii NANOFRONT zaručí několikanásobně vyšší přilnavost, a tak budou mít modelky 100%ní jistotu, že plavky zůstanou po celou dobu na správném místě. 

Globální partnerství s Next Model Management posouvá celou soutěž na nejvyšší možnou úroveň, neboť tato společnost patří mezi tři nejlepší modelingové agentury světa. Její pobočky nalezneme v takových mekách módy jako je New York, Londýn, Paříž, Milán, Los Angeles či Miami. 


Soutěže se mohou zúčastnit dívky od 18 let. Více už na FB stránkách O'Neill Czech nebo O'Neill Girls.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!