Snowboard & Freeski Camp v Jumparku

Pokud jste ještě neokusili tréninkové podmínky v areálu Jumpark v Havrani u Mostu, potom máte jedinečnou možnost od 19. do 22. září. Právě v těch dnech totiž známá dvojka Roman Dalecký (ski) a Honza Nečas (snb) pořádají v Jumparku camp.

Na to, co všechno vás na Snowboard & Freeski Campu čeká, jsme se zeptali jednoho z hlavních organizátorů a autora projektu Jumpark Romana Daleckého aka Dalyho:

Tak Daly řekni nám základní info o kempu, tzn. kdy, kde, kdo..?
Ahoj, kemp začíná ve čtvrtek 19. září v deset hodin srazem přímo v Jumparku. Kemp je určený jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. Coaches Roman Dalecký (ski) a Honza Nečas (snb) budou ke každému kemperovi přistupovat individuálně podle jeho schopností. Takže klidně pokud je někdo úplný začátečník, nechť dojede a bude o něj postaráno.

Jak bude vypadat program pro kempery, na co všechno se můžou těšit?
Každý den bude probíhat dopolední a odpolední sessions - trampolíny, skákání do molitanu na lyžích a snb a railování. Součástí kempu bude videokoučing přímo v průběhu tréninkových jednotek, což je nejlepší cesta k progresu. Skočíš trik a hned se na něj podíváš na videu, kouč ti řekne co jsi udělal špatně a jak to zlepšit, další skok už dáš lépe. Doprovodný program je beach volejbal, grilování, návštěva aquaparku nebo třeba skimboarding.

Kolik kemp stojí a co všechno je, respektive není v ceně?
Kemp stojí 2999Kč a v ceně je obsaženo 4-​denní "skočné", koučing, videokoučing, aquapark a grilování. V ceně není ubytování, ale možností je hodně, buďto v nějakém mosteckém hotelu, anebo přimo v Jumparku pod stanem za 50Kč /​ noc, nebo v Jumparku na pokoji, kde je maximální kapacita 4 lidi a cena 100Kč /​ noc. 

Co všechno je momentálně v Jumparku k dispozici?
Trampolíny s dopadem do molitanu, kruhové trampolíny, raily, skimboard, beach volejbal, skok na kola, skate a inline a samozřejmě skok na lyže a snb. 

Kde najdou zájemci více informací?Na www.jumpark.cz nebo na Facebooku.

SOUHRN:

Kde: Havraň /​ Jumpark
Kdy: 19.9. - 22.9.2013 (sraz 19.9. v 10.00 v Jumparku, odjezd 22.9. v 17.00)

Cena: 2999Kč

Koučové: Roman Dalecký (freeski), Jan Nečas (snowboard)

Co je zahrnuto v ceně: Čtyřdenní vstup do areálu, skákání do foampitů, jibbing, koučing, videokoučing, letní příprava na nadcházející sezónu 2013/​2014, grilování, 1xbazén 

Co není v ceně zahrnuto: Stravování, ubytování.

Ubytování: není zahrnuto v ceně, doporučujeme:
Hotel Širák - http://enimapro.cz/hotel-sirak

Ubytovna Most – rezervace na tel: 728 22 33 64
Nebo je možnost stanovat v areálu za 50Kč /​ noc

Stravování: 400m od areálu je restaurace s denním menu a za lidové ceny 

Platba: Platbu provádět na účet 35-​1926290237/​0100 a do textu uvést vaše příjmení. Nejpozději do 15. září 2013 Spolu s platbou pošlete přihlášku na mail: daleckyroman@seznam.cz

Vybavení: Lyže, snowboard, ochranné pomůcky (helma a páteřák povinně). 

Program: Každý den bude probíhat trénink jak na railech tak na skocích a trampolínách. Kondiční příprava. V průběhu dne bude probíhat natáčení a videokoučing. 

Informace a přihlášky: daleckyroman@seznam.cz, tel. 739 379 003 nebo Facebook.

Další zajímavé články

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...