Summer Trip na Dachstein 2010

Jelikož snowboardingu není nikdy dost a v létě je potřeba zavdat sem tam nějaký ten progres, a to nejen na pláži, připravila pro vás parta okolo Michala Rittera a Ivoše Šimurdy letní výlet na rakouský ledovec. Po úspěšné podzimní verzi tak následuje čtyřdenní Summer Trip na Dachstein. Další podrobnosti se dozvíte níže...

KDY: 2.- 6.7.2010

CENA: 235,- Euro (ubytování na 4dny, permice na 4dny)

MOŽNOST COACHING, VIDEOCOACHING: VŠE ZDARMA

K dispozici budou:

Martin „Čeča“ Kaňůrek (Vehicle, Oakley, Mushow, SP, Foshna), znalci místních poměrů a lokalit - Ivo „Šéma“ Šimurda (Hack snb, Batyskaf), Michal „Migi“ Ritter (Hack snb, Batyskaf, Goodness)
a mistři v zachycení pohybu – Jan „Fotografůrek“ Kaňůrek (Meatfly, Foshna, Bigair.cz), Jakub „Shymonkey“ Šimůnek.

UBYTOVÁNÍ: Ramsau am Dachstein, pokoje po 3 a 4 lůžkách se sprchou, společná kuchyně a jídelna (myčka, talíře, příbory a samozřejmě vše pro vaření...)

DOPRAVA A STRAVA: vlastní 

PROGRAM:

Pátek - příjezd, večer welcome party

Sobota – nakrmení bizonů, individuální poježdění, možnost individuálního coachingu, večerní Jägermeister párty + grilovačka

Neděle – photoshooting, videocoaching, individuální poježdění, možnost individuálního coachingu, večer chill out Jägermeister párty + grilovačka, snowboardová videa atd.

Pondělí – photoshooting, videocoaching, coaching, večer videocoaching, beseda u ohně o všem co snowboarding obnáší atd., Jägermeister párty + grilovačka

Úterý – možnost coachingu, ocenění všech riderů, nejlepší progress rider dostane snowboard
a odjezd home sweet home

Každý den po ježdění, možnost chill out na Ramsau beach (koupaní, opalovačka, trampolína, Beach volleyball, atd.) www.beach.co.at.

Celou dobu bude fotit Honza Kaňůrek, točit Kuba Šimůnek. K dispozici bude nadupané Test Centrum Hack snowboards s novými bananovými modely snowboardů a také vymazlené Test Centrum snb brýlí Electric, jenž vám usnadní přesně trefit jakoukoliv překážku i dopad.

Kdo si tedy chce do pohody zajezdit, zpříjemnit si pár dní letních prázdnin, vyzkoušet si všechny možné veletoče do měkkých letních dopadů a k tomu libově zapařit, nechť se hlásí na mail ritter.m@centrum.cz.

Sponzoři: Q–Parks, Jägermeister, Hack Snowboards, DaKine, Electric, Meatfly, Batyskaf, Dickies

Mediální partneři: Freeride.cz a Free Magazine

Report z podzimního Tripu na Dachstein naleznete ZDE. Následuje video, které na podzim natočil Shymonkey. Nechte se inspirovat...

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!