Volcom store Prague

Koncem září 2017 se všichni čeští milovníci americké kultovní značky Volcom dočkali otevření nové prémiové prodejny Volcom store Prague v Revoluční ulici č. 5, která se mimo jiné pyšní tím, že byla otevřena jako dvacátá oficiální Volcom prodejna v Evropě, ve východní Evropě je to pak historicky první ryzí Volcom store, otevřený dle celosvětových Volcom standardů. My si dnes tento store představíme a podíváme se na jeho oficiální otevření.

Na ploše 80m2můžete vybírat z nejnovějších kolekcí Volcom lifestyle, Volcom snow, Volcom stonerowVolcom footwear. Na své si tak přijdou skateři, surfeři, i milovníci zimních sportů. Pro naše drahé polovičky je na pultech Volcom store Prague připraveno stylové zboží z kolekce Volcom X GMJ, britské modelky a dcery zpěváka z Rolling Stones, Georgie May Jagger. To ale není vše. Samozřejmostí všech světových Volcom stores je nabídka lokálních designů, určených pro místní trh. Ani pražská prodejna nebude výjimkou, díky čemuž se můžete těšit třeba na speciální kolekci triček Volcom Prague, či na originální shopping bagy. Zákazníci však nebudou během roku ochuzeni ani o mezisezonní a collabo kolekce v rámci Volcom, výběr oblečení na prodejně také bude pravidelně obměňován a aktualizován o nové modely a barvy.

Velký důraz je také kladen na širokou nabídku většiny barev a střihů z programu Volcom Denim. V pražské prodejně Volcom store Prague na vás čeká mnoho různých střihů pánských jeans, a to od nejužších, po ty nejširší střihy, samozřejmě vše přehledně doplněno vizualizací a průvodcem kompletní nabídkou Volcom jeans.

Samostatnou kapitolou je pak nabídka Volcom Footwear - kolekce funkčních a lifestyle bot, sahající od klasických fashion kousků v nízkoprofilovém střihu, přes kotníčkové podzimní modely až k funkčním zimním Gore-​Tex botám do nejnáročnějších podmínek.

Přestože byla pražská prodejna Volcom pro zákazníky otevřena dne 26. 9. 2017 klasicky od 11:00, ten pravý křest však zažila v 17:00, kdy proběhlo slavnostní otevření pro friends, riders, novináře a V. I. P. osobnosti. Kromě představení nového designu prodejny včetně aktuálních kolekcí Volcom bylo pro všechny osobnosti, které dorazily, připraveno hodně jídla, pití, muziky a především atmosféry. Již u vstupu se pro příchozí chladil ledově namražený Jägermeister, a k dobré náladě přispívala aktuální selekce Dj Akvamena. Hosté si během slavnostního otevření mohli vychutnat chutný raut, přípitky, Red Bully od Wings teamu a odcházeli také s malou pozorností od Volcom store Prague.

Vkusně a stylově zařízená prodejna nabízí origináně navržený prostor, velký výběr zboží, dvě kabinky na zkoušení, designové a se značkou Volcom historicky spjaté artefakty, elektrickou kytaru, na kterou si během nákupu můžete zahrát své oblíbené sólo a mnoho podobných vychytávek všude, kam se podíváte.

Nově otevřená prodejna Volcom store Prague tak do posledního puntíku plní přes dvě dekády používané a stále aktuální Volcom heslo: „TRUE TO THIS“. Přijď se sám přesvědčit na adresu Revoluční 5, Praha 1.

„Inspirována tvůrčím duchem, byla značka Volcom založena v roce 1991 pro ty, kteří nikdy nepolevují ve věrnosti pro svou vášeň. Narodili jsme se, abychom lovili to, čemu věříme. Není to tak, že chceme, ale musíme. Máme vizi, která umí změnit překážky na příležitosti, máme tvůrčí odvahu pokoušet se o nemožné a přijmout neznámé. Tato vize nám říká, abychom šli stále dopředu, zkoušeli znovu a znovu. Všichni jsme uvnitř spojeni stejnou vnitřní silou – snahou o neustálé zlepšování. Navždy se budeme pídit za tím opojným okamžikem, kdy se naše vize stává realitou. Když svět kolem nás ztichne a během této krátké chvíle jsme více než naživu. Jsme Volcom.“
Foto: Jan Pelikán

Další zajímavé články

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...