Freeride.cz Just Ride! 2011 - Neklid

Už tuhle sobotu 12. února se letošní Freeride.cz Just Ride! tour přesune do Swis-Shop.cz Nitro snowparku na Neklidu v Krušných horách. Na místě budou opět ready všechny známé “atrakce” a pevně věříme, že místní Neklid Local Riders crew připraví ty nejlepší podmínky pro super den plný ježdění a pohody.

Freeride.cz akci Freeride.cz Just Ride! 2011 organizuje společně s Jägermeisterem, internetovým obchodem Swis-Shop.cz, snowboardovými “demo” firmami a Swis-Shop.cz Nitro snowparkem Neklid. Testovat tentokrát budete moci ZDARMA prkna Ride, Flow, Burton, Nitro, Forum, LIB Technologies, GNU, RoxyNidecker, chrániče značky McDavid a brýle Oakley. Navoskovat prkno vosky Oneballjay dostanete možnost ZDARMA ve Swis-Shop.cz snowboardové klinice a ohřátí těla i mysli zajistí Jäger chicks u Jägermeister stánku horkým Jägerbullem. Na Neklidu navíc proběhne workshop Horské služby ČR a pro začátečníky budou zdarma k dispozici instruktoři z místní Yetti School.

Celý park bude ozvučen a atmošku dotvoří spíkři KryšťaKóčou z portálu Studentskaleta.cz. Stejně jako na ostatních zastávkách bude probíhat Swis-Shop.cz Facebook fotocontest o poukazy na nákup v hodnotě 2000Kč na Swis-Shop.cz, parkem bude pobíhat a fotit vaše triky naše fotografka Bára Berdychová, stejně jako kameraman Bob z LIP Production všechno zaznamenávat pro videjko. Zlepšit ve freestylových tricích se budete moci díky koučingu ZDARMA od profíků z českého Nitro teamu, konkrétně od Honzy Zajíce, Martina Matouška, Pavla Vyroubala a možná i Darka Bergmanna.

Nesmíme zapomenout na spoustu věcných cen, které rozdáme těm nejpilnějším “testovačům”, kteří budou mít na svém demo passu označených nejvíce značek. Největší balík pak obdrží nejlepší “progresor”, čili člověk označený kouči jako ten, kdo se v ježdění ten den nejvíce posunul a naučil se nejvíce věcí. 

No a večer? To už přijde na řadu pořádné Jägermeister Volání divočiny, a to tradičně v Rumburaku, kde vás nejdříve rozproudí Welcome shot od Jägermeister Chicks a potom si zapogujete při koncertu kapel Rocket Dogz, Brain ShakeDJe Bankrobbera

Odkazy na reporty, fotky a videa z předešlých zastávek:

Takže si pojďme zopakovat základní info:

Co: Freeride.cz Just Ride! 2011 - Neklid
Kde: Swis-Shop.cz Nitro Snowpark Neklid (Boží Dar - Krušné hory)
Kdy: sobota 12. února 2011 od 10 hodin
Veškeré info: Facebook Event

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!