FReeride.cz Karneval už tuto sobotu!

Už tuhle sobotu se v Nugget Snowpunx snowparku na Čihalce v orlickohorské Olešnici budou DÍT VĚCI! Na programu je totiž velmi speciální akce, kterou organizuje společně se Snowpunx crew náš FRmagazín!

Asi jste o tom už slyšeli, protože podobné zprávy se šíří rychle, a to nejen díky novinkám, kalendáři, bannerům na webu, plakátům, Facebooku, ale především pomocí nejlepšího reklamnímu kanálu jménem "huba". Pro jistotu ale velmi rádi zopakujeme, že UŽ TUTO SOBOTU se v Nugget Snowpunx snowparku v Olešnici v Orlických horách uskuteční premiérový ročník akce s názvem FREERIDE.CZ KARNEVAL a tímto článkem bychom rádi přesvědčili všechny zbylé váhavce, že výlet na Čihalku se během tohoto víkendu opravdu vyplatí! 

Náš magazín FReeride.cz v podstatě poprvé ve své historii organizuje svojí vlastní akci! Aby nedošlo k nějaké mýlce, hnedle musíme zmínit Snowpunx partu, protože víceméně veškerá organizace akce tkví v šikovných rukách a chytrých hlavách místní crew, za což moc děkujeme!

O co tedy jde? Jedná se o karneval, takže kdo nepřijede v masce či převleku, ten bude takzvaně hnědej a rozhodně se nebude v parku cítit moc dobře :-) Pozor, nejedná se o závod, jde pouze o ježdění v netradičně pojatém snowparku, kterým se bude prohánět hromada prapodivných, ať už strašidelných nebo legračních, individuí v maskách. Co se týče překážek, parta kolem mistra rolbaře a headshapera Krysáka se na Karneval už pěkně dlouho připravuje a můžete se tak těšit na řadu zajímavých novinek. Poslední zprávy z Čihalky mluví o hustém sněžení, takže materiálu na stavbu parádiček bude dost. Finální přestavba parku proběhne ve čtvrtek a v pátek. Nedílnou součástí akce bude večerní Jägermeister Snowboard Party, během níž vystoupí na živo kapely The Wifebeaters (punk rock /​ metal jukebox), Gang Ala Basta (rock /​ dub - www.gangalabasta.com), kteří mimo jiné předskakovali na pražském koncertu Massive Attack, a stejně jako na kopci nebude chybět diskotéka DJ Hammera.

Táákže... Vemte masku, snowboard nebo lyže a přijeďte se pobavit s kámošema na hóóódně ulítlou akci do Nugget Snowpunx snowparku na Čihalce. Během dne bude probíhat JAM v maskách o ceny od partnerů FReeride.cz - můžete se těšit na dárešky v celkové hodnotě cca 60.000Kč, za které mnohokráte děkujeme následujícím firmám:

McSUP (Ride, 32, Demon)
Horsefeathers
NDistribution (Forum, Special Blend, Foursquare)
Vehicle
Nugget
Meatfly
Funstorm
Swis-shop.cz
FSED (Neff, Stepchild, Amplid)
Skateshop.cz

POZOR! TATO AKCE NENÍ ZÁVOD! KDO NEDORAZÍ V MASCE, JE HNĚDEJ!

Začátek akce: 10:00 hod.
Hlavní část: od 12:00 hod. 

Celý den nás bude provázet pohodová atmosféra a DJ Hammer se svou diskotékou. Po dni plném snowboardingu a freeskiingu bude zábava pokračovat na Jägermeister Snowboard Party za zvuků The Wifebeaters, Gang Ala BastaDJ Hammera.

Kdo dorazí, neprohloupí, kdo nedorazí, jeho mínus :-) BUDE TO NÁŘEZ!!!

Permanentka na den bude stát 200Kč. Info sledujte tady na FR nebo na www.vlekcihalka.cz; ubytování: www.cihalka.cz, www.olesnice.net. Svou účast můžete (kromě Facebooku :) potvrzovat i na této stránce v kalendáři akcí. Těšíme se na vás!

Další zajímavé články

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...