Ransack Rebellion od Think Thank

Vypadá to, že minulé recenze super kvalitních videjí od Capity nebo Burtonu vás ani nevytrhly z každodeního stereotypu a už jsem pomalu začínal lámat hůl, nakonec jsem ale zalovil a z rybníku vytáhl opravdu netradiční kousek. Podle titulku už samozřejmě víte o co se jedná, mně nezbývá než naznačit, že i letos jsme ulovili něco co vás překvapí…

Kdo znáte produkci Think Thank, dobře víte, že jde o jednu velkou, hodně šílenou a hrozně kreativní rodinu. Jasným důkazem je první místo Scotta Stevense v naší nedávné redakční anketě. Tentokrát však právě on, nejvýraznější postava minulých let, ve videu chybí. Jak se s tím celá parta poprala?

Video začná větu: „One man’s  trash is another man’s treasure,“ tedy odpadky jednoho jsou pokladem jiného. A tahle parta má na poklady velmi dobrej čich!

Jason Robinson - přímo a rovně! Jason nepotřebuje jedinej oblouk aby dokázal hned ze začátku nakopnout celý video. Všechno je v rychlostí, bez velkýho rozmýšlení. Dropy, transfery, grindy. Bang! Sean Black – úsměv, styl a tradiční triky v zaímavým provedení. Z tohohle kluka radost z ježdění jenom cáká a není pochyb co půjde dělat až zase ráno vstane!

Seanův part byl zdarma zveřejněn jako upoutávka k videu a to je jen jeden z těch "slabších":

Jesse Burtner – táta a srdce celé produkce. Velkej progres, komba a moře onefootů. Ve chvíli kdy udělá footplant na choroši (houbě) na stromě vám dojde o čem tohle celé je (!). Jo a celý part zavře shove-​it filpem. Howgh.

Austin Hironaka – hubenej týpek s asijskými rysy, tvrdej rap a polety a wallridy všeho druhu. Sam Hulbert – doublecorky a stret celkem tradičního charakteru. Pat Milbery –zábava a kreativita. Ben Bogart – hip-​hop a stylovky, podle mýho je to nevlastní syn MFM… nebo brácha. Whatever!

Chris Larson – tenhle borec jezdí podobně jako Cale Zima, spíš ještě líp. A taky z něj jde trochu strach… jestli někdo vyrostl na ulici, tak je to právě Chris. Tim Eddy – prašan, pohoda, prašan. Tenhle part není zrovna našláplej o to víc všichni můžem závidět ty hromady pudru a hodiny rochnění v něm

Chris Beresford – univerzální univerzál a člověk kterej umí všechno co kdokoliv jinej z téhle party… všechno! Od nollie filpu až po deset různejch handplantů. Pokud chcete Think Thank ve zkratce, - pusťte si tenhle part!

Brendon Hupp – jibber, kterej má v partu asi 90 různejch spotů, z nichž 70 se ve videu ještě neobjevilo, mezi touhle sebrankou prostě klasika. Ted Borland – nasype celou spoustu triků s úsměvem na rtech a prokládá to třeba frontside blunt pretzel nebo grind na qudriple kinkrailu. Proč ne, haha.

Nick Visconti – co jinýho na konec! Tak tenhle kluk je úplnej magor, opravdu nepodobnej komukoliv jinýmu na světě.  Šíleně úzký kalhoty a flanelová košile v crazy barvách, hlavně ale triky co na Mísečkách neuvidíte. Nick tímhle letos posunul snowboarding o větší kus než leckdo slavnější, když naprosto překopal ve snowboardingu význam slova sérka - stihne dva triky na doublesetu, kde ani babičky nezastavují k odpočinku. První čtyři minuty profilu (!!) jsou skoro jenom sérky na streetu (aspoň dva triky v řadě) a zbytek partu je spíš z kategorie "ostatní" – benihana, christ air nebo schody boardslidem jako některý z případů… na konci nezapomeňte zavřít pusu.

Hodnocení Fredakce zní: 9/​10

Celá parta šla letos s progressem hrozně nahoru a zas a znova ukázali, že nemusíte být Travis Rice, abyste mohli natočit něco co stojí za shlédnutí. Kreativita se cení nejvíc a na tohle video se prostě dobře kouká, tak si ho pusťte - i bez snowparků a lavin to stojí za to… tečka!

Další zajímavé články

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.

Zúčastněte se "Woodstocku snowboardingu" Longboard Classic 2024!

Letos se již po dvacátépáté uskuteční legendární akce Longboard Classic, které se přezdívá Woodstock snowboardingu. Vyrazte na místo dění do Stuben am Arlberg a poznejte to na vlastní kůži!