Beany Get Together 2017 - snowboardový kemp pro děti

Na dětskou radost z ježdění je krásný pohled. Zvlášť, když tu radost sdílí dalších 35 dětí. Právě takový počet se sešel na prvním dětském snowboardovém kempu v produkci Beany. Jak to na začátku března probíhalo na Moravské boudě? Tady je report, plno fotek a také video.

Beany - značka pro děti, co plní jejich přání a uskutečňuje jejich sny? Proč ne? První takovou akcí, co udělala radost dohromady 35 dětem, byl víkend plný snowboardingu pro malé i větší, začátečníky i pokročilé ridery, co se tímto sportem baví.

Během víkendu na začátku března, v nejvýše postaveném snowparku v České republice na Moravské boudě, se tyto tři desítky dětí, od čtyř do třinácti let, pustilo do oblouků, prvních olíček, skoků a prvních rejlů.

Děti měly pro své začátky perfektně připravenou sjezdovku s jednoduchými bedýnkami a sněhovými boulemi přímo jen pro ně. I u Novopacké boudy, mohly tedy využít velké hřiště pro své řádění.

Velkým zážitkem pro úplné začátečníky byl i samotný příjezd na místo, pro mnohé z nich úplně poprvé, kdy mohly drncat v rolbě.

Po prvním seznámení a dojezdu zdatnější skupinky přes Davidovky lesem, si všech 35 dětí rozdělilo sedm zkušených koučů a začal velký snowboarďácký rej. Ty děti, které neměly svoji výbavu, mohly celý víkend jezdit na modelech Beany, ostatní si je mohly aspoň vyzkoušet.

Začátečníci v malém a ostřílení rideři ve velkém snowparku, házeli jeden trýček za druhým.

Velkou inspirací a motivací pro začínající děti byla účast našeho snowboardového a bikového teamu s Michalem Márošim, jehož ostří hoši mohli dávat cenné rady.

Všichni děti za pouhé dva dny udělaly velký progres a s nadšením a plni zážitků pak odjížděly domů. Do budoucna chystá Beany pro děti plno dalších aktivit, které si nesmíte nechat ujít!

Moc děkujeme Parks.cz za podporu a těšíme se na příště!

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!