FreestyleZOO Snow kemp Rejdice 2017

V první polovině března proběhl další snowboardový kemp v produkci našich kamarádů z FreestyleZOO. Pánové měli opět slušnou účast a opět dokázali uspořádat parádní akci pro nadšence snowboardingu. Tady je jejich rychlý report.

I když to podle počasí venku vypadá spíš na léto a parta kolem FreestyleZoo už střádá plány na letní wakeboard kemp, začátkem března vše vypadalo úplně jinak a v termínu 8. - 12. 3. se kempeři sjeli do legendárních Rejdic.

Snow kemp byl určen nejen snowboardistům, ale i freeskierům bez ohledu na věk. K vidění byli jak známé tváře, tak i, a to nás těší asi nejvíc, i úplní nováčci, kterým sotva zaschl inkoust na občance. 

Vzhledem ke štědré zimě mohli kempeři využít 4 platformy perfektně připraveného parku, od lehčích překážek pro začátečníky po skoky až do údolí. Velký dík patří areálu i místním shapers za péči o park a perfektní přístup, kdy nic nebylo problém. 3 slunečné dny ze 4 už považujeme na našich kempech za standard a v deštivém dni improvizované pláštěnky z pytlů na odpadky vykouzlily úsměv nejednomu návštěvníkovi areálu.

Během kempu se pilovala technika v parku. Zájemci o nové triky sice padali, ale hned mazali zpátky nahoru na kopec, aby nakonec tížený trik odjeli. Natáčelo se na večerní videocoaching nebo probíhala výuka správného postoje a ježdění po sjezdovce pro začátečníky. Na závěr třetího dne dne proběhl ollie contest a rozdělily se ceny od sponzorů. 

Děkujeme hlavně Nitro Snowboards za ceny do soutěže a dlouholetou spolupráci. 

Ubytování na Chatě u Kapličky jen dotvořilo perfektní atmosféru kempu. Není nic lepšího než si po jezdění sednout na videocoaching a nad dobře natočenou hladinkou, vše důkladně analyzovat. Tuhle chatu s roštem na grilování, fotbálkem nebo saunou můžeme všem vřele doporučit. Majitele Jirku zdravíme a moc děkujeme.

Všem zvířatům nazdáárr a vidíme se v létě u vody, třeba na wake kempu.

Kompletní fotoalbum si projeďte na našem facebookovém profilu.

Další zajímavé články

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.