FreestyleZOO Snow kemp Rejdice 2017

V první polovině března proběhl další snowboardový kemp v produkci našich kamarádů z FreestyleZOO. Pánové měli opět slušnou účast a opět dokázali uspořádat parádní akci pro nadšence snowboardingu. Tady je jejich rychlý report.

I když to podle počasí venku vypadá spíš na léto a parta kolem FreestyleZoo už střádá plány na letní wakeboard kemp, začátkem března vše vypadalo úplně jinak a v termínu 8. - 12. 3. se kempeři sjeli do legendárních Rejdic.

Snow kemp byl určen nejen snowboardistům, ale i freeskierům bez ohledu na věk. K vidění byli jak známé tváře, tak i, a to nás těší asi nejvíc, i úplní nováčci, kterým sotva zaschl inkoust na občance. 

Vzhledem ke štědré zimě mohli kempeři využít 4 platformy perfektně připraveného parku, od lehčích překážek pro začátečníky po skoky až do údolí. Velký dík patří areálu i místním shapers za péči o park a perfektní přístup, kdy nic nebylo problém. 3 slunečné dny ze 4 už považujeme na našich kempech za standard a v deštivém dni improvizované pláštěnky z pytlů na odpadky vykouzlily úsměv nejednomu návštěvníkovi areálu.

Během kempu se pilovala technika v parku. Zájemci o nové triky sice padali, ale hned mazali zpátky nahoru na kopec, aby nakonec tížený trik odjeli. Natáčelo se na večerní videocoaching nebo probíhala výuka správného postoje a ježdění po sjezdovce pro začátečníky. Na závěr třetího dne dne proběhl ollie contest a rozdělily se ceny od sponzorů. 

Děkujeme hlavně Nitro Snowboards za ceny do soutěže a dlouholetou spolupráci. 

Ubytování na Chatě u Kapličky jen dotvořilo perfektní atmosféru kempu. Není nic lepšího než si po jezdění sednout na videocoaching a nad dobře natočenou hladinkou, vše důkladně analyzovat. Tuhle chatu s roštem na grilování, fotbálkem nebo saunou můžeme všem vřele doporučit. Majitele Jirku zdravíme a moc děkujeme.

Všem zvířatům nazdáárr a vidíme se v létě u vody, třeba na wake kempu.

Kompletní fotoalbum si projeďte na našem facebookovém profilu.

Další zajímavé články

Zúčastněte se "Woodstocku snowboardingu" Longboard Classic 2024!

Letos se již po dvacátépáté uskuteční legendární akce Longboard Classic, které se přezdívá Woodstock snowboardingu. Vyrazte na místo dění do Stuben am Arlberg a poznejte to na vlastní kůži!

Tradiční RetroJam na Neklidu proběhne již tuto sobotu

Již 12. ročník tradiční oldschool akce “RetroJam” na Neklidu u Božího Daru se uskuteční v sobotu 16.března. Lokálové zvou na nabitej program, parádní set-up a atmosféru staré dobré snb akce, kterou jinde nezažiješ. Více o akci se dozvíš v tomto článku!

Špindl hostí poslední zastávku Snowboard Zezula Tour 2024!

Již tuto sobotu se utkají čeští snowboardisti různých věkových kategorií ve Špindlerově Mlýně na poslední letošní zastávce Snowboard Zezula Kids Tour a MČR juniorů a dospělých!