G-Shock snowpark happening Pec pod Sněžkou

V polovině února proběhl v G-Shock snowparku v Peci pod Sněžkou snowboardový a freeski happening. Hodnoty padaly především ve spodní části snowparku na Javoru, kde jste mohli najít v rámci proline dvě luxusní platformy se čtyřmi skoky, na kterých se již několik sezón odjíždí finálové závody série MČR ve snowboardingu či freeski. Zde je krátký report od pořadatelů, který je doplněn o fotogalerii a video z dílny Make it Real.

Skiareál v Peci je již druhou sezónu součástí nově vzniklého SkiResortu Černá Hora-​Pec, který tvoří vzájemně propojená střediska Černá Hora (Janské Lázně), Velká Úpa, Černý Důl, Svoboda nad Úpou a stará dobrá Pec pod Sněžkou. Toto spojení nechalo vzniknout největšímu skiareálu v ČR s více jak 37km sjezdovek a v rámci jednoho skipasu a propojení skibusy či transportními rolbami (SkiTour) můžete využívat všech skiareálů v portfoliu SkiResortu Černá Hora-​Pec.

V případě snowparku v Peci na Javoru, o který se stará v letošní sezóně oficiálně parta Freestyle Area, došlo ve spolupráci s novým provozovatelem skiareálu k pozitivnímu posunu. Kvalitu garantuje Freestyle Area parkdesigner Michal Migi Ritter, který posledních 5 let v Peci zajišťoval především stavbu a supervize, letos pak společně se třemi dalšími shapery tvoří hodnoty naplno.

V rámci happeningu, kde byla jasná převaha freeskierů a kromě dne plného ježdění probíhal ve snowparku také doprovodný program v podobě bezplatného testování snb a freeski produktů, foto/​video session nebo třeba Snowbitch.cz bestrick contest o věcné ceny určený snowboardistům i freeskierům. Přísun energie po celý den zajistil Monster Energy a hudbou provázel DJ Máchal.

Jak to vypadalo v Peci v polovině února napoví FOTOGALERIE od Majkla Oškrkaného a video od Martina Kolaříka z party Make it Real.

Na závěr velké díky jak lidem, co do snowparku v Peci jezdí, tak i SkiResortu Černá Hora-​Pec za technickou podporu, bez které nemůže snowpark dlouhodobě fungovat a hlavnímu partnerovi snowparku, tedy značce hodinek G-​Shock. Dále pak ostatním partnerům akce: Snowbitch.cz, Capita, Dragon, Union, 686, Drift, K2, Armada, Nitro, Dakine Monster Energy.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!