Snowbitch.cz Cool snowpark Vítkovice – Opening 2015

První únorový víkend proběhnul oficiální opening Snowbitch.cz Cool snowparku ve Vítkovicích. Jak to tento den na největší krakonošově shred zahrádce vypadalo, se dočtete v tomto krátkém reportu, který nám dorazil do redakčního emailu. Samozřejmě nebude chybět ani parádní fotogalerka a video.

Parta Freestyle Area, která se o vítkovický snowpark stará čtvrtou sezónu letos mohla konečně udělat opening v plné parádě, a to včetně premiéry nové proline s dvěma velkými platformami. Budování hliněných platforem ve Vítkovicích bylo z důvodu vysokých nákladů zemních prací rozloženo do horizontu tří let a loni vše stavbou proline bylo v podstatě zdárně zakončeno. Bohužel loňské bídné počasí nedovolilo velké skoky v proline jednoduše plnohodnotně zasněžit, takže premiéra proběhla s ročním zpožděním.

Opening Snowbitch.cz Cool snowparku byl jednou termínově usazen až na 7. února, kdy jsme jednoduše chtěli předvést snowpark v plné parádě a stavba takto rozlehlého hřiště spolyká hodně sněhu, energie a času. Před termínem openingu byl snowpark více jak měsíc v provozu a příště možná zavádějící název opening předěláme na něco méně zavádějícího.

Kromě dne plného ježdění probíhal ve snowparku také doprovodný program v podobě bezplatného testování snb a freeski produktů, foto/​video session nebo třeba Snowbitch.cz bestrick contest určený snowboardistům i freeskierům. Přísun energie po celý den zajistil Monster Energy a hudbou provázel po celý den DJ Máchal.

Jak to vypadalo na openingu Snowbitch.cz Cool snowparku napoví fotogalerie od Davida Karvaye a video od Martina Kolaříka Make it Real film.

Na závěr velké díky skiareálu Aldrov a hlavnímu partnerovi snowparku eshopu Snowbitch.cz.

Dále pak ostatním partnerům openingu: Cool, Capita, Dragon, Union, 686, G-​Shock, Drift, K2, Armada, Nitro, DakineMonster Energy. A samozřejmě také všem lidem, kteří do snowparku ve Vítkovicích jezdí. Vážíme si vaší přízně.

Další zajímavé články

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.