Snowboard Zezula Tour 2015 – Freestyle X Klínovec

Minulý víkend proběhla v Cool snowparku na Klínovci druhá zastávka letošní Snowboard Zezula Tour a my vám přinášíme rychlý report, doplněný o fotogalerii od Davida Bučka a videem od Burg Production.

Klínovecký snowpark ovládli v sobotu 14.2. 2015 snowboardisté. Díky nádhernému počasí se přihlásilo celkem 37 jezdců, kteří mezi sebou poměřili své síly v olympijské disciplíně slopestyle. Pro návštěvníky závodu a diváky byla připravena chillout zóna se stánkem TicTac, který dodal svěží dech nejen závodníkům, ale i hojnému počtu přihlížejících diváků.

Místní parta šejprů Maximal Animal připravila perfektní snowpark pro malé i velké závodníky, kteří se do toho při druhé zastávce celé Snowboard Zezula Tour 2015 pěkně opřeli. Nejvíce se sbíraly body na skoku a stair setu, největší překážce v Čechách. Diváci mohli sledovat velmi podařený závod. 

Velká motivace pro všechny účastníky byla celkové prize money v hodnotě 20.000Kč, které se nakonec po právu rozdělily mezi ty nejlepší. Všichni výherci k tomu dostali telefony od myPhone.czSnowboard Zezula přidal věcné ceny, potřebné pro ježdění. Navíc byly rozdány i body, které se započítávají stejně jako v loňském roce do celé tour, kde hlavní výhrou je zapůjčení automobilu od společnosti GO-CAR.cz.

Pokud jste na Klínovci nebyli a prošvihli tak perfektní den na kopci, nevadí, další zastávkou bude 28.2. - 1.3. Paprsek, kde se pojede tradiční závod o krále Moravy - King of Morava.

Výsledky:

Děti kluci: 1.Láďa Hrstka, 2. Martin Brza, 3. Kristián Salač
Děti holky: 1. Marie Kreisingerová
Junioři holky: 1. Vendula Burešová, 2. Tereza Šebková
Junioři kluci: 1. Miki Pajer, 2. Jan Rovenský, 3. Paulíček Adam
Ženy: 1. Katka Vojáčková, 2. Diana Augustinová, 3. Gabriela Matoušková
Muži: 1. Michal Bíša, 2. Dan Kašpar, 3. Tomáš Tuzar

Bestrick: Marek Ježek

Zdroj: Tisková zpráva

Další zajímavé články

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.