Snowkemp Maximal Animal 2017 + video

Ani letos nechyběl v Krušných horách snowboardový kemp. Na starost si ho vzala klínovecká parta Maximal Animal a jeho průběh vám právě nyní přinášíme. Čeká vás krátký report doplněný o fotografie a videoreport, které vám nejlépe přiblíží atmosféru letošního ročníku. Jdeme na to...

Devět dnů plných sportu, zábavy, legrace, cestování, her, soutěží a smíchu je za námi. Vše se odehrávalo ve Ski areálu Klínovec a jeho okolí. Nárámně jsme si to všicí užili a vše ve zdraví přežili. 

Letos jsme si dali záležet na programu pro kempery, do kterého jsme zakomponovali prvky na týmovou spolupráci = přátelé. V tomto duchu se nesl celý kemp už od úplného začátku, byli jsme jedna velká parta, jeden tým. 

Zažili jsme snad všechny roční období, projeli celý areál, kdy bylo i v tomto čase otevřeno 5 sjezdovek, řádili na překážkách v parku, byli na večerním lyžování, v bazénu, grilovali jsme, výlety, den volna, závěrečná párty... bylo toho prostě spousta a bylo to skvělé.

Velké poděkování patří našim sponzorům: Maximal Animal, Familia M.A., Ski areál Klínovec, Snowbitch, Capita, Union, Wakeshop, Wakemag a skvělé džusy Jumex.

Pojďme se teď podívat na fotky a video z této ojedinělé akce v ČR. Kompletní fotogalerii najdete přímo na našich stránkách zde.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!