Kevin Bäckström & Tor Lundström

V listopadu proběhl v rakouském hlavním městě TTR big air v rámci akce Fridge Vienna a my jsme této příležitosti mimo jiné využili k rozhovoru s dvěma sympatickými Švédy Kevinem Bäckströmem a Torem Lundströmem. Rozhovor vznikl za podpory Monster Energy a je i menší zkouškou pro Freeride.cz nového formátu video rozhovoru.

Kevin BäckströmTor Lundström, nerozlučná dvojka, která cestuje za snowboardingem po celém světě a už druhou sezónu natáčí svojí vlastní video sérii BYNDxMDLS (Beyond Medals). Ta se stala hodně oblíbenou i proto, že není jen o snowboardingu, ale o životě jaký tihle dva sympatičtí Švédové vedou.

Možná jste slyšeli o skandálu, který se rozjel ve Švédsku poté, co kluci navštívili v Rakousku strip klub a Kevin pak postoval fotku na instagramu. Následně v souvislosti s fotkami polonahých děvčat na Kevinových webových profilech celá aféra vyvrcholila stížnostmi puritánských feministických organizací v jeho rodné zemi a vše vyústilo ve vyhození Kevina ze švédského národního týmu. Jeho "nevlastní brácha" a nejlepší kamarád Tor se na základě toho rozhodl, že z reprezentace odejde také...

To je ale jen jedno téma, na které jsme se ve Vídni ptali, takže dost slov a dejte si tenhle video rozhovor s klukama, kteří vyčnívají jak na kopci, tak po ježdění na afterparties... Budeme moc rádi, když nám dáte vědět, jestli se vám tahle forma rozhovoru líbí a jestli jí máme využívat o nadále. Díky!

Rozhovor vznikl za podpory Monster Energy, za což děkujeme!
Kamera /​ edit: Martin "Bob" Hausner (www.lipproduction.cz)
Thanks guys for the BYNDxMDLS footage!

Další zajímavé články

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.