Hraj s Horsefeathers o 5 kreditů v hodnotě 2 000 Kč!

Máme tu pro vás další zajímavou soutěž, tentokráte u příležitosti 25. výročí známé české značky Horsefeathers. Když v následujících dvou týdnech odpovíte správně na tři soutěžní otázky, budete mít šanci vyhrát kredit na nákup v hodnotě 2 000 Kč!

Značka Horsefeathers vznikla v Kanadě v roce 1989 a poté se přesunula do západočeské Plzně. Letos je to tedy už 25 let od jejího založení a to si samozřejmě zaslouží oslavit. U příležitosti oslav se od 3. do 12. prosince odehraje celkem 9 menších narozeninových parties, a to přímo v obchodech Horsefeathers či s touto značkou spřízněných. Termíny a místa najdete na přiloženém plakátu.

My vám společně s Horsefeathers přinášíme soutěž o pět poukazů v hodnotě 2 000Kč na nákup zboží Horsefeathers v kterémkoliv Horsefeathers Store nebo na www.horsefeathers-store.eu.

K tomu, abyste se dostali do slosování, stačí odpovědět správně na tři soutěžní otázky níže a počkat si na paní štěstěnu. Nápovědu hledejte na www.horsefeathers.eu. Tak pojďte na to!

Další zajímavé články

Rychlovka "Homeruns" s Markusem Ederem

Markus Eder se nám připomíná backcountry jednohubkou "Homeruns"...

Max Hitzig a Hedvig Wessel si podmanili Freeride World Tour 2024

Další velká soutěž pro rok 2024 je za námi! Známe krále a královnu Freeride World Tour....

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!