Sony Action Cam Follow Contest @ Just Ride 2016 - Dolní Morava

Druhé kolo Sony Action Cam Follow Contestu v rámci série Just Ride Winter 2016 je za námi a kromě jména vítěze tu jsou i videa ke kolu třetímu z Dolní Moravy. Pojďte to zkouknout a dát hlas svému favoritovi!

Vítězem druhého kola ze Špindlu a novým majitelem parádního mp3 walkmanu Sony se zaslouženě stává Vojta Půlpán s tímhle videem:

Jedním z hlavních partnerů série Freeride.cz Just Ride! Winter 2016 je Sony Action Cam, přední světový výrobce tzv. POV (Point-​Of-​View) kamer. Na každé zastávce Just Ridu si můžete tyhle parádní kamerky prohlédnout, otestovat na kopci a natočené záběry vám po akci pošleme na e-​mail. Po celý den navíc krouží snowparkem náš "follow-​master" Shaun, od kterého si můžete nechat natočit svůj run.

Dneska tu máme jízdy, které jsme několika z vás natočili během třetí zastávky na Dolní Moravě. Pod každým videem najdete známý fejsbukový "palec", kterým můžete poslat hlas svému favoritovi, lajkovat jich můžete samozřejmě i více. Samotní soutěžící navíc můžou šířit přímo svoje video, které je umístěno na Freeride.cz youtube kanálu, na své facebook zdi, a sbírat "palce" tam. 

Na každé kolo dáváme pro hlasování vždy týden, takže k tomuhle můžete posílat lajky do příštího čtvrtku 10.března 20 hodin. Poté proběhne vyhlášení a vítěz bude zveřejněn jak tady pod článkem, tak na facebooku Just Ridu. A teď to hlavní - i v tomto kole vítěz vyhraje parádní mp3 walkman od Sony!

Ještě dodáváme, že nejde o žádnou profesionální soutěž, kluci a holky na videích jsou lidi "z davu" jako většina z vás a měli většinou na natočení videa jen jeden run. Proto nečekejte žádné x games, jde o zábavu na jakékoliv úrovni snowboardingu, o čemž je celý Just Ride ;-)

Děkujeme Sony Action Cam a jdeme na to!

01/​ DANIEL VRBA

02/​ DAVID TOMADÍK

03/​ JAKUB ŽALUD

04/​ MARTIN SOBALA

05/​ MILAN HRAZDIL

06/​ PEPA KUBÍK

07/​ TEREZA VALENTOVÁ

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!