Soutěž s Ladronkafest 2011

V minulém článku jsme vás všechny zvali na letošní ročník Ladronkafest 2011. Dnes přidáváme soutěz s tímto pražským festivalem hudby a sportu.

V sobotu 17.9.2011 proběhne v parku Ladronka na Praze 6 již desátý ročník hudebního a sportovního festivalu Ladronkafest 2011. Veškeré informace o tomto festivalu jsme vám přinesli ZDE. Dnes přidáváme ještě soutěž, ve které může jeden z vás získat následující ceny.

Připomínáme, že na tomto festivalu můžete navštívit i náš Freeride.cz stánek, kde opět proběhne Chuck Buddies Contest, můžete vyhrát sluchátka Philips O´Neill nebo si odnést naše samolepky pro soutěž Freeride.cz Sticker Contest. Čekat na vás budou i Freeride.cz mikinytrička. Tak se zastavte. Těšíme se na vás. 

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!