Vyhrajte hodnotné ceny od Nugget

S příchodem nového roku tu máme i další dvoutýdenní soutěž. Tentokrát proběhne boj o hodnotné ceny od brněnské značky Nugget. Pokud správně odpovíte na tři jednoduché otázky, máte možnost vyhrát pánskou snb bundu Hamilton, pánskou mikinu Explorer Worm, batoh Anthony, pánské triko Dirty nebo dámské triko One Eye. To už stojí za to vyhledat si správné odpovědi a zařadit se do slosování, co myslíte? Tak směle do toho...

NUGGET CLOTHING SYSTEMS je ryze česká značka, která vznikla na začátku roku 2000. Chtěli jsme rozjet výlučnost a kvalitu, chtěli jsme, aby naše věci měly v sobě to, co nám bylo tehdy hodně blízké - snowboarding, skateboarding a muziku. A přesně takový byl tehdy i náš sen! Rozjet dobrou značku, která by se stala nejenom pro nás zárukou perfektní kvality a jedinečného stylu. 

Naši výrobu jsme rozdělili do dvou hlavních proudů - Nugget Clothing Systems jsou věci především pro skateboarding a street style, Nugget Outerwear Systems zahrnuje snowboardové oblečení a doplňky na zimu. 

Máme stabilní tým kreativních fashion designérů, kteří neustále vymýšlí nové vzory, střihy a další vychytávky v našich kolekcích tak, abychom nikdy nenudili. Kvalitní materiály jsou základ, věci šijeme z velké části na Dálném Východě, pořád si ale držíme dílnu, kde vzniká menší část kolekce. Umožňuje nám to velice pružně testovat nové střihy a zkoušet všechny nápady Nugget týmu. Bezchybné zpracování každého kousku oblečení je při naší výrobě to nejdůležitější. Před každou novou sezónou testují oblečení a doplňky naši týmoví jezdci, tím se snažíme docílit co nejvyššího pohodlí, kvality a funkčnosti. 

Zní to jednoduše, ale nejvíc nás těší, že naše věci máte prostě rádi! 

Těší nás, že se nám daří tvořit NUGGET TEAM z jezdců, kterých si vážíme pro stoprocentní nasazení a zaujetí pro extrémní sporty. Jejich dobré umísťování na závodech a exhibicích nás přesvědčuje o tom, že jsme vybírali správně, a jsme rádi, že můžeme k jejich výsledkům napomáhat.

Ceny:
1.místo: pánská snb. bunda 2v1 HAMILTON - 5.990,- Kč
2.místo: pánská mikina EXPLORER WORM - 1.511,- Kč
3.místo: batoh ANTHONY - 1.321,- Kč
4.místo: pánské triko DIRTY - 449,- Kč
5.místo: dámské triko ONE EYE - 449,- Kč

Podrobné informace o značce Nugget naleznete na www.nugget.cz.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!