Vyhrajte parádní vázání nebo tričko Union!

Další soutěž je tady a tentokráte můžete vyhrát parádní vázání od Union Binding Company, případně pak jedno ze dvou triček této značky. Ceny do soutěže věnoval český distributor Union, e-shop Snowbitch.cz.

Union Binding Company je nezávislá značka, která si nedala za cíl nic menšího, než vyrábět nejlepší vázání na světě. S tímto cílem byla společnost založena a je mu nadále maximálně oddaná. Konstruujeme vázání pro ridery, kteří pro svůj progress udělají cokoli a očekávají, že vázání vydrží extrémní podmínky. To je důvod, proč se soustředíme v první řadě na produkt. 

Union má jeden z nejsilnějších týmu světa, složený z jezdců jako jsou Travis Rice, Torstein Horgmo, Scott Stevens, Gigi Rüf, Cale Zima, Dan Brisse, Kazuhiro Kokubo, Danny Kass, Brandon Cocard, Jess Kimura a další. V českém týmu jezdí například Petr Horák, Matěj Novák, Honza Nečas, Martin Mikyska, Jan Hůrka nebo Ondra Bauer.

K zařazení do slosování stačí odpovědět na tři jednoduché soutěžní otázky. Tři z vás se pak mohou těšit na parádní ceny, jimiž jsou:

1. cena: vázání Union Contact Orange M/​L (v ceně 5150Kč)
2. cena: triko Union Stronger Tee Orange XL (v ceně 850Kč)
3. cena: triko Union Icon Black L (790Kč)

Čas máte do 30. prosince 23:59 hodin. Odpovědi naleznete na www.snowbitch.cz nebo na www.unionbindingcompany.com. Hodně štěstí!

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!