Vyhrajte s PUXtravel zájezd do Francie!

Dnešní soutěž stojí opravdu za to, protože nehrajeme o nic jiného než o dvě poukázky na týdenní zájezd do Francouzských Alp. To vše s cestovní kanceláří PUXtravel. Pojďte na to!

Po mnoha soutěžích, kdy jste mohli vyhrát oblečení nebo snowboardovou výbavu od různých značek, tu dnes máme menší změnu a zpestření. Tentokrát totiž můžete vyhrát jeden ze dvou poukazů na zájezd s cestovní kanceláří PUXtravel do francouzského resortu Risoul/​Vars! Nejdříve si přečtěte detaily k zájezdu a pak už šup na otázky, jako vždy stačí všechny tři zodpovědět správně a počkat si na slosování!

Soutěž o 2x "Závěrečné hory" s PUXtravel
Risoul/​Vars 16.-23.4.2011

Nenechte si ujít možnost jet na týden do Francie zadarmo. Dubnové lyžování v Risoulu je neopakovatelné. Tuto tradiční akci pořádáme již od roku 2009 a každoročně je o ni větší zájem. Přesvědčte se na vlastní kůži!

- tradiční zájezd na závěr sezóny
- 180km propojených sjezdovek
- dosud vždy vynikající sněhové podmínky
- ubytování, skipas a doprava v ceně
- + PUXteam na zájezdu

Běžná cena od 4990,–
Cena zahrnuje: ubytování na 7 nocí/​os., 6 denní skipas, dopravu, pojištění CK proti úpadku, DPH, povlečení
Cena nezahrnuje: stravu, cestovní pojištění, závěrečný úklid, vratnou kauci za apartmán
Sleva při vlastní dopravě: 1400,–

Objednávejte na info@pux.cz nebo na webu www.PUXtravel.cz

Lyžování
Skipas platí na celých 180km sjezdovek jak v Risoulu tak v sousedním Varsu. Obě střediska jsou propojena lanovkami a nepotřebuješ tak využívat skibus či jinou dopravu. V nadmořské výšce 1 650–2 750m najdeš hned 3 snowparky a spoustu freeridových terénů.

Ubytování
Ubytování je pro váš připraveno ve dvou až tříhvězdičkových rezidencích v apartmánech pro 4 - 8 osob dle vašeho výběru. Všechny rezidence se nachází 0 - 100m od svahů a v případě standardních sněhových podmínek sjedete až k nim bez vyzutí prkna nebo lyží. Rezidence jsou kompletně vybavené včetně kuchyňského koutu a vlastního sociálního zařízení.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!