WeSC Party Trick - Finále 3. kola

Soutěž WeSC Party Trick probíhá na stránkách Freeride.cz ve spolupráci se značkou WeSC a dnes si představíme finálová videa třetího kola. Vy určíte kdo vyhraje!

Ještě než vám představíme finálové kousky, připomeneme si o co tady vlastně běží.

WeSC je street-​fashion značka a jako taková patří do ulic, barů a klubů. Všichni jezdíme a skoro všichni se po ježdění rádi bavíme, ať už střízliví nebo ne. Ve snow/​sk8/​surf videích nás vždycky hrozně baví sekce, kde rideři řádí v hotelových pokojích a v ulicích měst. Proto jsme vyhlasili soutěž o nejlepší PARTY TRIKY, tedy zhovadilosti, kterými bavíme sebe i svoje kamarády. Každý máte v mobilu, kameře nebo foťáku nějaké PARTY TRIKY, tak pokud se nebojíte o ně podělit, pak právě tyhle videa chceme vidět a vy za ně můžete vyhrát parádní WeSC ceny!

Co je to WeSC Party Trick?
WeSC chce vidět, jak se bavíte po ježdění. Natočte a pošlete nám vaše nejlepší Party Triky. Každé kolo vyhrávají nejlepší tři videa WeSC produkty v hodnotě 10.000Kč! Maximální délka jednoho videa je 30 sekund, počet přidaných videí na jednu osobu není omezen. Výherce tohoto kola zveřejníme ve čtvrtek 2. května 2013.

Teď si už ale představíme finálové kousky za měsíce únor až duben. Porota (WeSC + Freeride.cz) pro vás vybrala pět videí a teď je zase jen na vás, kdo vyhraje a kdo bude mít peška.

Dejte "LIKE" svým favoritům, jejich počet pak rozhodne o konečném pořadí a ocenění party-​trick-​makerů. Hlasovat můžete ode dneška 24. dubna 2013 do příštího úterka 30. dubna 2013 (24:00) NA TOMTO ODKAZU.

Soutěžní video č.1

Soutěžní video č.2

Soutěžní video č.3

Soutěžní video č.4

Soutěžní video č.5

Veškeré informace o WeSC Party Tricku naleznete v tomto propagačním článku a přímo v sekci WeSC Party Trick.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!