Amplifi 2016/2017 - chrániče páteře a kolen

Je tu další článek věnovaný značce, která prezentuje svou novou kolekci v rámci našeho přehledu vybavení Freeride.cz Buyer´s Guide 2017. Jedná se o značku, která na trhu působí od roku 2009 a potrpí si na maximální přesnost a kvalitu. Řeč je o německém Amplifi, předním výrobci chráničů pro boardové sporty.

Amplifi produkty předčí vaše očekávání, ohromí funkcemi a ještě k tomu vypadají skvěle. Při jejich výrobě jsou použity špičkové technologie, které zajišťují maximální pohodlí, udělají vše pro záchranu života a snižují následky nehod. V oblasti chráničů nabízí celou řadu ochranných prvků od páteřáků, přes šortky až po chrániče zápěstí. Dnes si posvítíme na chrániče páteře a kolen.

Amplifi MK II Shirt
Inteligentní chránič páteře Amplifi MK II Shirt obsahuje speciální gel Armourgel, který je v běžném stavu měkký a pružný, avšak v případě nárazu ztvrdne. Výsledkem je tak lehký a neuvěřitelně flexibilní chránič, který se přirozeně pohybuje s vámi a v případě pádu či nárazu, díky okamžitému ztuhnutí, chrání vaši páteř před úrazem. Nejvyšší možná ochrana bez omezování pohybu.

Amplifi MK II Jacket
Oblíbený chránič Amplifi MK II Jacket obsahuje unikátní, chytrý gel Armourgel, který v případě nárazu ztvrdne, absorbuje energii a chrání před úrazem.

Amplifi Fuse Jacket
Certifikovaný chránič páteře v podobě vesty. Konstrukce chrániče Fuse Jacket je složená ze dvou plástvových vrstev, které se vyznačují nízkou hmotností, skvělou cirkulací vzduchu a tlumením nárazů při zachování neomezeného pohybu jezdce. Pod nimi se nachází prodyšná, síťovaná textilie, která slouží jako ochrana proti přehřátí, zároveň skvěle pruží a tlumí nárazy. Chránič obsahuje vysoce kvalitní YKK zipy, ploché švy a dvojité nastavitelné bederní pásy s ochrannými poutky.

Amplifi MK II Knee Pro
Chrániče kolen Amplifi MK II Knee Pro pracují na stejném principu jako o level nižší model MK II Knee jen s rozdílem, že chytrý gel Armourgel je ještě výkonnější a je umístěn i z boku kolene pro jedinečnou stabilizaci. Chránič je v běžném stavu měkký a pružný, avšak v případě nárazu ztvrdne. Výsledkem je tak lehký a neuvěřitelně flexibilní chránič, který se přirozeně pohybuje s vámi. Značka Amplifi se pro výrobu bezkonkurenčně nejlepšího chrániče spojila se švýcarskou značkou a společně použily vysoce kvalitní tkaninu Schoeller, která je chráněna speciální vrstvou Ceraspace. Vznikl tak chránič, který využívají i přední profesionální sportovci. Chrániče jsou zhotoveny z neoprenu, oblast kolen je vyztužená kevlarem pro maximální ochranu. Utahují se pomocí manžet na suchý zip.

Kompletní kolekci najdete v našem přehledu vybavení Freeride.cz Buyer´s Guide 2017. Další produkty hledejte přímo na stránkách Snowboard Zezula.

Další zajímavé články

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...

Jesper Tjäder si zase nechal postavit jeden prasáckej rail

Jesper Tjäder a jeho open loop rail, kterej si nechal vyrobit jako vůbec první freeskier ever...