Amplifi ti kryje záda

Mezi další značky, které si představíme v rámci prezentace produktů pro letošní sezónu, patří i německý výrobce chráničů a batohů, značka Amplifi. Jaké materiály tato značka používá a jaký sortiment nabízí pro tuto zimu? To se dozvíte na následujících řádcích.

Amplifi tě spolehlivě ochrání při všech tvých zimních i letních dobrodružstvích. Ať už tomu nakládáš na snowboardu, lyžích nebo sjíždích traily na biku, Amplifi ti kryje nejen záda!

Maximální ochrana při maximálním pohodlí

Amplifi je německá firma, která se zabývá vývojem a výrobou chráničů a batohů za použití špičkových technologií a certifikovaných materiálů, které zajištují ty nejvyšší standardy ochrany při maximálním rozsahu pohybu a pohodlí. Za svou práci získali již řadu ocenění.

Vědci a punkáči z Alp

Jak už tomu u firem motajících se okolo snowboardingu bývá, Amplifi založili kámoši, nadšenci do snowboardu a biku, kteří chtěli hlavně jezdit, a tak to začli spolu pěkně punkovat. Hlavní sídlo, kde se navrhují a vyvíjí chrániče, je v Allgäuských Alpách asi 5 minut od lanovky, a tak se všechny produkty dostanou na kopec do reálných podmínek dřív než řekneš borůvkovej koláč. Testují je ti nejlepší týmoví rideři a chrániče a batohy tak odpovídají těm nejnáročnějším požadavkům profesionálů.

Sídlo v Allgäu

Science x snowboard x punk

Ty největší zbraně pro tvou ochranu

Armourgel® - převratný gel co odolá extrémním teplotám
Tento chytrý gel obsahují chrániče z řady MK. Nejnovější flexibilní ochrana využívá citlivého silikonu a S-​cell technologií. Ultra lehký, pružný materiál, který je vložen přímo do oděvu. Aktivuje se při nárazu, rozptýlí sílu a tím vytvoří ochranu. Oproti konkurenčním chytrým gelům spočívá největší výhoda v tom, že není náchylný mrazům ani extrémním vedrům. Odvádí vlhkost, je prodyšný, teplotně stabilní a snadno se čistí.

SAS-​TEC
Tuto měkkou pěnu vytvořenou v Německu najdete v řadách Cortex. Chrániče jsou lehké, větrané, ergonomicky tvarované a omyvatelné v ruce. Efektivní proti všem druhům nárazů, také odolávají opakovaným dopadům.

Ceraspace™ by Schoeller®
Ochranný materiál vyráběný revoluční technologií. Speciální keramické částice jsou pevně připojeny na textil jako její 3D vrstva. Materiál je teplotně odolný, odpuzuje vodu, je pružný a oděru vzdorný.

Behind the scene - za vším stojí tvrdá dřina

Amplifi - tvoje druhé tělo

V naší nabídce najdeš chrániče páteře, kolen, loktů, zápěstíšortky.

Body Map - chrániče dokonale kopírují vaše tělo

Konstrukce Body Map je založena na nejnovějších antropometrických a ergonomických údajích, 3D skenování těla a radách od špičkových sportovců a specialistů na zranění. 

Amplifi batohy

Pro sportovní aktivity není lepší volby než batoh od Amplifi. Zabudované páteřáky, kapsy na lavinové vybavení nebo úchyty na helmy, zabudované pláštěnky na batoh či reflexní prvky, to jsou některé z vychytávek napříč kolekcí batohů.

Pro vaše děti chcete to nejlepší

Koho jiného, když ne sebe byste měli především ochraňovat? S Amplifi si můžete být jistí, že pokud to vaši prcci rozpálí na sjezdovce, v kombinaci s helmou budou v dané chvíli maximálně možně chráněni. Nabídka dětských chráničů Amplifi zde.

Kolekci 2017/​2018 od značky Amplifi najdeš jak v našem přehledu vybavení FREERIDE.CZ BUYER´S GUIDE 2018 tak na oficiálních stránkách www.amplifisports.com.

Další zajímavé články

MSJ 2024: Péťa Müller bere ve slopestylu krásný 7. místo

Na Mistrovství světa juniorů 2024 se rozdávaly první medaile! Český zástupce Petr Müller pak pronikl mezi světovou elitu...

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

MSJ 2024: Parádá! Péťa Müller si proklestil cestu do finále slopestylu

Hned na úvod Mistrovství světa juniorů 2024 v Livignu dokázal Péťa Müller v nabitý konkurenci postoupit do finále slopestylu...