DC představuje Travis Rice Boot

Snowboardové boty patří k tomu nejdůležitějšímu ve vybavení každého snowboardisty. Pokud je pak na té nejvyšší úrovni, musí mít ty nejlepší boty. Dnes si představíme boty, které ve spolupráci s Travisem Ricem vytvořila značka DC Shoes.

Nový promodel snowboardových bot, je zosobněním nejnáročnějších potřeb jednoho z nejlepších jezdců současné doby. Travis Rice společně s firmou DC Shoes navrhl jedny z nejodolnějších snowboardových bot na trhu, které jsou vyrobené z těch nejlepších dostupných materiálů. Dvojitý Boa systém utahování s ocelovými lanky umožní samostatně utáhnout spodní a horní část boty. Přední část boty je překryta klopou na zip, která chrání před nahromaděním sněhu.

Bližší popis a vychytávky však představí sám Travis ve videu nebo mrkněte na detail v přehledu vybavení Freeride.cz Buyer’s Guide.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!