Dragon - Modelová řada 2016/2017

Svými výrobky oslovuje značka Dragon české zákazníky již po mnoho let. Oblíbené tvary, vynikající kvalita skel a celkového zpracování udržuje tento brand v popředí snowboardové a freeski komunity nejen u nás, ale i po celém světě. Dnes si představíme jednotlivé modely letošní kolekce.

Značka Dragon byla založena v roce 1993. Je zaměřena na mladé lidi, volnomyšlenkáře a pro každého, který svůj život spojil s vodou, sněhem, zemí i ohněm! Dragon postupně inovuje a rozšiřuje všechny kategorie svých produktů s důrazem na funkčnost, vysokou kvalitu a design tak, aby se líbil a splňoval požadavky převážně mladých zákazníků. Po úspěchu na trhu se slunečními brýlemi, se Dragon začal zaměřovat na brýle pro snowboardisty, freeskiery, wakeboardisty a freestyle motokrosaře. Dalším posunem a upevněním své přední pozice na trhu, bylo nedávné vyrobení tzv. ECO kolekce, která byla vyrobena ze 100% obnovitelných zdrojů!

Zde naleznete jednotlivé modely kolekce Winter 2016/​2017. Ostatní barevné varianty najdete v našem přehledu vybavení FREERIDE.CZ BUYER´S GUIDE 2017. Pro jejich nákup využijte web českého distributora www.snowbitch.cz nebo hledejte u svých lokálních prodejců.

Dragon D1

Dragon D3

Dragon DX

Dragon DX2

Dragon DXs

Dragon LiL D

Dragon NFX

Dragon NFX2

Dragon NFXs

Dragon Rogue

Dragon X1

Dragon X1s

Dragon X2

Dragon X2s

Další zajímavé články

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.