Electric Brose - jedny skla do všech podmínek

Nebaví tě stálé vyměňování skel? Chceš jen jeden zorník do všech světelných a povětrnostních podmínek? Právě ten ti přináší kalifornská značka Electric.

Podmínky na horách se mohou změnit velmi rychle. Pokud kvůli těmto změnám neuvidíš kolem sebe, nemůžeš si užít svůj den na horách na 100%.

To je důvod proč přicházíme s novým odstínem zorníku použitým v celé letošní kolekci. Kombinací našich dvou dosud nejlepších základních odstínů bronze a rose vznikl odstín BROSE, který je nejlepší volbou do jakéhokoli světla. Zvyšuje kontrast a prostorové vnímání. Skla BROSE mají VLT (propustnost světla) v rozmezí 5,4% - 21,1% v závislosti na tom, jaký je na nich odstín chromu.

BROSE skla skvěle fungují v různých světelných podmínkách, což znamená, že už nikdy nebudeš muset hádat, jestli máš správná skla pro aktuální počasí.

Tato skla reálně vykryjí stupeň 2 a 3 na stupnici tmavosti 0 - 4, což je do našich podmínek velmi praktické. 0 je čiré a 4 je černé.

V každém balení Electric brýlí označeném „free bonus lens“ jsou ještě navíc přibalena světlá skla light green pro silnou mlhu nebo noční ježdění.

Kolekci winter 16/​17můžeš od značky Electric procházet v rámci našeho přehledu Freeride.cz Buyer´s Guide 2017.

Další zajímavé články

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...

Jesper Tjäder si zase nechal postavit jeden prasáckej rail

Jesper Tjäder a jeho open loop rail, kterej si nechal vyrobit jako vůbec první freeskier ever...

Marcus Goguen odhalil pár svých záběrů z filmu "The Land of Giants" od MSP

Další ochutnávku z "The Land of Giants" od MSP má na svědomí Marcus Goguen...