Find Your Flow

Jeden z hlavních hráčů na poli světového snowboardingu nese název Flow. Na českém trhu se tato značka pohybuje už opravdu dlouho a má zde silnou základnu fanoušků. My si dnes představíme hlavní novinky pro letošní sezónu. Find Your Flow.

Značka Flow je bezpochyby jednou z nejvlivnějších firem na snowboardingovém poli. Kvalitní produkty, designy a barvy, které spolu ladí a promyšlené technologie, to je pro Flow standard. A co je pro tuhle zimu u nich nového?

Rychlý nástup do vázání před odklápěcí patu

Tohle není novinka, ale léty prověřená a k dokonalosti propracovaná největší vychytávka od Flow, která nikdy neomrzí a bez které si mnozí z nás už ježdění nedovedou představit. Jedinečná technologie Speed Entry System, kterou Flow vyvinulo a taky jí výlučně používá, je rychlý nástup boty do vázání přes odklápěcí patu. Nemusíte si sedat a bojovat s ráčnami, prostě jenom odklopíte patu, vsunete nohu do vázání, zacvaknete a hurá dolů. Easy!

Barevná sladěnost

Pokud se rozhodnete pořídit výbavu od Flow, nemůžete narazit ani na to, že by vám produkty barevně neseděly. Barevná škála Flow byla vytvářena tak pečlivě, že se dají kombinovat různá prkna, vázání boty a vytvořit tak kompaktní, vyladěný celek. Stavte se k nám na prodejnu, rádi vám poradíme, co k čemu sedí, už to máme v oku!

Nidecker x Flow

Dva velcí hráči spojily síly a vytvořily kolekci maximálně propracovaných vázání a bot. To nejlepší z Nidecker a to nejlepší z Flow. Boty Hylite Heel Lock Focus, vázka Nexus black, Nexus Hybrid black, Nexus Hybrid stormtrooperNx2 Spectra chromeNx2 Hybrid Spectra chrome. Všechna vázání mají samozřejmě oblíbený a jedinečný Flow Speed Entry systém, rychlý nástup boty do vázání přes patku.

Celou kolekci Flow najdete buď na stránkách českého distributora Snowboard Zezula nebo v našem přehledu vybavení Freeride.cz Buyer´s Guide 2018.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!