Miki Pajer a Honza „Lohy“ Lohynský testují pro LAMAX

V rámci letošního přehledu vybavení Freeride.cz Buyer´s Guide máte možnost nahlédnout do nové kolekce akčních kamer značky Lamax. Mezi novinkami se ukázaly modely X7.1 Naos a X8.1 Sirius a my si je dnes představíme blíže. Oba tyto kousky totiž vyzkoušeli v rakouském Ischglu i teamoví rideři Miki Pajer a Honza "Lohy" Lohynský.

Značku akčních kamer LAMAX asi netřeba představovat. Před letošní sezónou přišla s dvěma novinkami X7.1 NaosX8.1 Sirius a navazuje tak na úspěšné předchůdce X7 MiraX8 Electra.

Stejně jako u předchozích kousků se jedná o kamery střední, respektive nižší střední. A co fungovalo minule, toho se LAMAX drží i teď. Kromě kamerky je v balení plná palba příslušenství a v případě X8.1 Sirius i náhradní baterka. Kromě standardního videa, které je zase o něco lepší (obě LAMAXky zvládnou nejen 2,7K nativně), nabídnou řadu vychytávek. Třeba 4K časosběrné video nebo vymazlené zpomalené záběry umí i bez postprodukce a sériovou fotku pořídíš jedním stisknutím. 

Že jsou obě kamerky ideální na celodenní ride, se přesvědčili i Miki PajerHonza „Lohy“ Lohynský, které vzal letos LAMAX na testování do Ischglu Rakousku. Ačkoliv je park o něco menší, než na co jsou kluci zvyklí, vyřádili se dostatečně. Že to byla paráda, se přesvědčíte na videích z obou kamer dole.

LAMAX X7.1 Naos
- Nativní 2,7K video
- 2“ LCD displej
- Náramkový DO
- Časosběr ve 4K
- SlowMotion
- WiFi
- Sériové foto
- 170° úhel záběru
- Voděodolnost do 30m
- Kompletní příslušenství v balení

LAMAX X8.1 Sirius
- Nativní 2,7K video
- Gyro stabilizace
- 2“ displej
- Přední displej
- Časosběr ve 4K
- SlowMotion
- WiFi
- Sériové foto
- 170° úhel záběru
- Voděodolnost do 30m
- Kompletní příslušenství v balení včetně náhradní baterky

Video LAMAX X7.1 Naos

Video LAMAX X8.1 Sirius

Kolekci kamer a sluchátek od Lamax Electronics najdete v našem přehledu vybaveni Freeride.cz Buyer´s Guide 2018 na TOMTO ODKAZU.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!