Nidecker - kvalita ze Švýcarska!

Rádi bychom vám představili značku Nidecker, která je letos poprvé v nabídce českého distributora Snowboard Zezula a nově za ni jezdí i naše Šárka Pančochová. Tato švýcarská firma je jednou z originálních značek, která je na trhu od počátku snowboardingu!

Zkus jedny z nejlépe testovaných snowboardů

Nidecker team jsou sami snowboardisté, kteří snowboarding milují a vytváří snowboardy pro ty nejnáročnější. Produkty vyrábí ve vlastních továrnách, které najdete přímo v srdci Švýcarska, takže produkty můžou být ihned testovány přímo ve švýcarských Alpách. Díky všem těmto podmínkám a spolupráci s teamem riderů jsou snowboardy Nidecker jedny z nejlépe testovaných snowboardů na světě. A hlavně, jak je známo, švýcaři jsou svými kvalitními produkty proslulí, takže si můžete být jisti, že vám to na svahu pošlape pojede jak hodinky!

Že není Nidecker jenom o kvalitním technickém zpracování, dokazuje mimojiné letošní kolaborace s umělcem Marcem Ninghettem, který vytvořil design hned dvoum kráskám - AreaEscape, které obě nalezneš v naší nabídce.

Designy desek od slavného umělce

Marc Ninghetto je uznávaný umělecký fotograf se zaměřením na módu a hodinkový průmysl. Slavný se stal především díky své skvělé pověsti, tvrdé práci a originálnímu stylu a technice. Ve své práci se lišácky zaměřuje na smysluplné a krásné ženy. Svá díla potom dále různě vrství a kombinuje s dalšími objekty, ať už digitálně nebo ručně, používá silnou typografii. Svou techniku sám pojmenoval "digitální vzorkování".

Aktuální kolekci najdete jak přímo na stránkách Snowboard Zezula, tak i v přehledu vybavení Freeride.cz Buyer´s Guide 2018.

Další zajímavé články

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.