Roxy a Biotherm představují řadu Enjoy & Care

Značka Roxy chce svým zákaznicím dodat ty nejlepší produkty. A jelikož pleť v extrémních podmínkách hodně trpí, začal vývojový team spolupracovat s Biotherm Laboratories a společně představují řadu oblečení Enjoy & Care. O co přesně jde? Dozvíš se v následujícím článku.

Dva experti ve svém oboru, Roxy Biotherm Laboratories představují novou revoluční technologii Enjoy & Care, která pečuje o vaši pokožku. Chrání ji před větrem, mrazem a podrážděním, zanechá vaši pleť jemnou a zdravou.

Sportovní oblečení, které pečuje o pleť!
- Exkluzivní technologie vyvinutá laboratořemi Biotherm
- Mikrokapsle obsažené v tkanině se postupně uvolňují v okamžiku, kdy se dostanou do kontaktu s pokožkou
- Nepřetržitá ochrana v chladném počasí
- Nemastné složení, nezanechává žádné stopy
- Hypoalergenní speciálně vyvinuto pro citlivou pleť
- Jedinečné složení mikrokapslí bylo vytvořeno v rámci exkluzivní spolupráce s laboratořemi Biotherm a reaguje na specifické potřeby kůže, která je vystavena extrémním podmínkám. Mikrokapsle obsahují protizánětlivý výtažek z motaru přímořského, vyživující bambucké máslo, hydratační meruňkový olej a antioxidační vitamín E.
- Efekt vydrží až 15 praní na 40 stupňů

Tato technologie je použita u vybraných modelů bund, kde je přímo v límci. Obsahují ji také nákrčníky, které jsou součástí některých bund nebo se prodávají samostatné a dále pak vybrané modely rukavic.

Jednotlivé produkty značky Roxy najdete v přehledu vybavení Freeride.cz Buyer´s Guide 2017.

Další zajímavé články

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.