TSG - Kolekce 2016/2017

Značka TSG se za roky své existence vyprofilovala jako výrobce špičkových chráničů a helem jak pro snowboarding a freeskiing, ale i pro další extrémní sporty. V dnešním článku se podíváme na jejich aktuální kolekce a představíme si zásadní modely kolekce 2016/2017.

V roce 1988 nemohli zakladatelé TSG na trhu najít kvalitní chrániče a helmy, které by vyhovovali jejich vysokým požadavkům, a tak se rozhodli, že si založí vlastní značku, která bude přesně splňovat veškeré požadavky na ochranné pomůcky i do extrémních podmínek. Dnes je TSG jednou z nejkvalitnějších značek chráničů a helem, na které spoléhají nejenom profesionální sportovci.

My si dnes představíme několik zásadních modelů letošní kolekce. Další kousky a barevné varianty najdete v přehledu vybavení FREERIDE.CZ BUYER´S GUIDE 2017 nebo na oficiálních stránkách značky www.ridetsg.com. Pro nákup navštivte stránky oficiálního dovozce www.snowbitch.cz nebo navštivte své lokální prodejce.

Brýle

TSG - Goggle One

TSG - Goggle Two

Helmy

TSG - Arctic Nipper

TSG - Gravity Graphic 

TSG - Gravity Solid 

TSG - Gravity Youth Solid 

TSG - Lotus Solid

TSG - Trophy Solid

TSG - Tweak Solid

Chrániče

TSG - Crash Pant

TSG - Backbone Junior 

TSG - Backbone Vest D3O 

TSG - Backbone Vest Wmn D3O

TSG - Crash Pant D3O 

TSG - Backbone Tank D3O 

Další zajímavé články

Max Hitzig a Hedvig Wessel si podmanili Freeride World Tour 2024

Další velká soutěž pro rok 2024 je za námi! Známe krále a královnu Freeride World Tour....

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!

MSJ 2024: Péťa Müller bere ve slopestylu krásný 7. místo

Na Mistrovství světa juniorů 2024 se rozdávaly první medaile! Český zástupce Petr Müller pak pronikl mezi světovou elitu...