Under Armour - Termo kolekce 2016/2017

Kvalitní termo prádlo je základem celého oblečení pro sportovní aktivity jak v létě tak především pak v zimním období. Není nic horšího, než když je vaše tělo zpocené a nemá možnost odvézt tuto vlhkost do dalších vrstev. Vaše pohodlí a především pak zdraví je tak v ohrožení. Dnes si představíme část kolekce značky Under Armour, která patří ke světovým špičkám a průkopníkům kvalitního spodního oblečení pro sportovce.

Značka Under Armour, zabývající se sportovním oblečením, vznikla roku 1996USA. Byla založena Kevinem Plankem, v té době 23letým hráčem amerického fotbalu na univerzitě v Marylandu. Nelíbilo se mu, že si musí neustále vyměňovat zpocené triko, které nosil pod dresem. Zjistil však, že jeho kompresní šortky během tréninku i zápasu zůstaly suché. 

To ho inspirovalo k vytvoření stejně fungujícího sportovního trika, které je kompresní a zároveň odvádí nepříjemný pot, místo aby jej nasávalo, triko, které pomáhá tělu regulovat tělesnou teplotu a zvyšovat výkon. Konkurenční značky ho brzy začaly následovat a vytvářet vlastní produkty s podobnými vlastnostmi - Under Armour byl však první.

Ale dost o historii, jak se má značka dnes? Dost dobře, protože si může dovolit sponzorovat sportovce jako je Lindsey Jacobellis (snowboard), Lindsey Vonn (lyžování) a Michael Phelps (plavání) a spousta dalších - nejen jednotlivců, ale i sportovních týmů, a to jak na špičkové úrovni, tak i na úrovni univerzitních družstev.

Sportovní oblečení Under Armour se dělí do základních kategorií podle klimatických podmínek:

ColdGear® - oblečení do chladného počasí od -15°C až do 12°C
AllSeasonGear - celoroční klasika od 12°C do 23°C
HeatGear® - vhodné pro horké dny od 23°C do 37°C

Na zimní sporty a večerní pohodu jsou vhodné zejména následující produkty:

KOMPRESNÍ TRIKO UNDER ARMOUR CG ARMOUR JACQUARD CREW

Pánské kompresní triko s dlouhým rukávem. Triko je vyrobeno z originálního materiálu ColdGear®, který je vhodný pro veškeré sportovní aktivity. Dvouvrstvý materiál - vnitřní broušený povrch vás zahřeje, vnější vrstva odvádí vlhkost a rychle vysychá. Maximální pohodlí zajišťují použité technologie a ploché švy. Toto kompresní triko je navrženo, aby se stalo vaší druhou kůží. Poutavý design s plošným jacquarovým vzorem je nabízen ve třech barvách.
www.protrenink.cz

Materiál: 87% Polyester, 13% Elastan

TRIKO UNDER ARMOUR CC SPORTSTYLE LOGO

Pánské HeatGear® tričko volného stylu je kvůli speciálně upravené bavlně rychle suché a příjemné na omak. Výhoda trika je, že je vhodné jak pro sportovní aktivity, tak pro běžné nošení. Výrazný design s kontrastním logem a nápisem Under Armour na prsou je nabízen ve více barevných kombinacích.
www.protrenink.cz

Materiál: 57% Bavlna, 38% Polyester, 5% Elastan 

KOMPRESNÍ LEGÍNY UNDER ARMOUR CG ARMOUR SUBLIMATED LEGGING

Pánské kompresní legíny z dvouvrstvého materiálu ColdGear®. Vnitřek s broušeným povrchem zajistí váš tepelný komfort při nízkých teplotách a povrch podporuje rychlé vysychání. Použitý materiál odvádí vlhkost a zabraňuje vzniku zápachu. Technologie 4-​way stretch umožňuje větší mobilitu oděvu v jakémkoli směru. Díky konstrukci plochých švů nedochází ke tření a odírání pokožky během výkonu. Elastický pás s logy a nápisem Under Armour.
www.protrenink.cz

Materiál: 87% Polyester, 13% Elastan 

SPORTOVNÍ PODPRSENKA UNDER ARMOUR ARMOUR MID BRA

Dámská sportovní podprsenka z HeatGear® materiálu, poskytuje podporu pro lehké kardio včetně lyžování nebo snowboardingu. Díky svému tvaru a materiálu se vám přizpůsobí jako druhá kůže, a tak minimalizuje pohyb prsou a se zajištěním maximálního pohodlí. Ideální pro velikost košíčku A-​C.
www.protrenink.cz

Materiál: 90% Polyester, 10% Elastan

TRIKO UNDER ARMOUR WOMEN'S TECH T-​SHIRT

Dámské tričko volného střihu s krátkým rukávem a kulatým výstřihem. Triko je díky revolučnímu materiálu rychle suché, velmi pohodlné a jemný povrch vám dodá přirozený pocit. Použitý materiál odvádí vlhkost a zabraňuje vzniku zápachu.
www.protrenink.cz

Materiál: 100% Polyester 

ŠORTKY UNDER ARMOUR PLAY UP SHORT

Krátké dámské kraťasy jsou navrženy pro tvé pohodlí! To vše kvůli lehkému, měkkému a maximálně prodyšnému materiálu, který odvádí pot a je velmi odolný. Výrazný design s elastickým pasem s logy Under Armour a utahovací šňůrkou.
www.protrenink.cz

Materiál: 100% Polyester

PÁNSKÁ ČEPICE UA POM BEANIE

Pánský jednovelikostní pletený kulich s bambulí není jenom módní záležitostí, ale použité technologie spolupracují na vašem pohodlí a suchu. ColdGear® čepice je elastická a má ohrnovací lem s výrazným nápisem Under Armour.
www.protrenink.cz

Materiál: 100% Polyester 

ČEPICE UNDER ARMOUR AROUND TOWN BEANIE

Dámská jednovelikostní pletená čepice. Elegantní vzhled s decentním logem Under Armour vhodné pro každodenní nošení.
www.protrenink.cz

Materiál: 100% Akrylic 

Nově jsme pro vás připravili Outlet nabitý produkty se slevou až 45%. Přidány byly desítky pánských, dámských i dětských produktů včetně Under Armour bestsellers. Rozmanitá škála produktů zajistí komfortní nakupování. Navštivte stránku www.protrenink.cz/outlet, kde si stoprocentně vyberete. 

Letošní kolekci funkčního oblečení a kulichů najdete i v našem přehledu vybavení FREERIDE.CZ BUYER´S GUIDE 2017 nebo přímo na oficiálních stránkách značky www.underarmour.com.

Další zajímavé články

Rychlovka "Homeruns" s Markusem Ederem

Markus Eder se nám připomíná backcountry jednohubkou "Homeruns"...

Max Hitzig a Hedvig Wessel si podmanili Freeride World Tour 2024

Další velká soutěž pro rok 2024 je za námi! Známe krále a královnu Freeride World Tour....

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!