Foot Plant by Roman Dlauhý

I na českých horách už začal padat sníh, takže je ideální čas na další příspěvek do naší rubriky TrickTip! Tentokráte je tvým učitelem Roman Dlauhý a pokusí se tě naučit jednu one-foot opičárnu ;-)

Máme tu letošní druhý příspěvek do rubriky Trick Tip, která má za cíl tě inspirovat ve tvym progresu na kopci. Dnešním profesorem je Roman Dlauhý z českého Burton teamu a pokusí se tě naučit trochu náročnější, ale o to zábavnější trik - tzv. Foot Plant nebo chceš-​li Fast Plant. Sníh už i u nás padá, tak pojď na to!

Rider: Roman Dlauhý (Burton, Anon, Analog, Life is Porno, Sneaker Barber, 7/​9/​13)
Trik: Foot Plant
Lokalita: Snowpark Kaunertal
Kamera /​ střih: Filip Jäschke (Burg Production)

Pokud jsi ještě nečetl/​a report z Freeride.cz /​ Burton tripu na 30. Kaunertal Opening, kde vznikl i tenhle trick tip, pak to naprav TADY a našláplej edit si pusť TADY. A pokud se chceš naučit víc, tak sleduj trick tip v podání Mikiho Pajera, který tě naučí Nosepress TADY.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!