Handplant over the Knuckle by Darek Bergmann

V dalším dílu rubriky "Trick Tip" se tentokráte naučíme zábavný trik, který můžete dát na jakékoliv hraně dopadu ve snowparku. Učitelem je Darek Bergmann a natáčeli jsme za supportu Nitro Snowboards v rakouském Snowparku Kitzsteinhorn. Užívejte!

I když je zimní sezóna na českých horách v podstatě za námi a funguje jen pár zbytků snowparků (doporučujeme Pec pod Sněžkou, kde jsou ještě v provozu i skoky), budeme vás i nadále zásobovat dalšími díly rubriky "Trick Tip". Koneckonců spousta z vás určitě ještě plánuje nějaký ten trip do Alp a my vřele doporučujeme právě Snowpark Kitzsteinhorn, ve kterém jsme tenhle tricktip natáčeli. Mimochodem spotcheck článek z tohot tripu najdete TADY.

Tentokráte se společně naučíme zábavný trik, který se dá nejlépe popsat jménem Handplant over the Knuckle (nebo Hand-​drag, jak chcete), který můžete zavdat na jakékoliv hraně dopadu ve snowparku. Vaším dnešním učitelem je Darek Bergmann (Horsefeathers Clothing, Nitro Snowboards, Monster Energy, Vans, Oakley). Užívejte!

Camera: Michal "Mike" Straka, Martin "Márty" Večerka
Edit: Michal "Mike" Straka (www.mikestraka.cz)
Thanks to: Nitro Snowboards (www.nitrousa.comwww.nitro.cz) & Snowpark Kitzsteinhorn (www.snowpark.kitzsteinhorn.comwww.facebook.com/snowpark.kitzsteinhorn)

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!