Burton Špindl Spring Sessions 2015 - Day 2

Dneska se ve Špindlerově Mlýně odehrál druhý den letošních Burton Špindl Spring Sessions a tady je náš další daily video update, který vám servírujeme společně se Samosebou.cz. Mrkněte na to!

Pátek 27.března byl druhým dnem letošního ročníku Burton Špindl Spring Sessions a i tentokrát jsme pro vás společně se Samosebou.cz pečlivě roztřídili všechny záběry a vybrali ty nejzajímavější, které vám teď servírujeme. (Pokud jste neviděli video ze včerejška, určitě si ho dejte teď! - pozn. red.). Stejně jako před prvním dnem akce, i před tím druhým celou noc propršelo, ale ráno naštěstní déšť ustal, po celý den pak bylo jen pod mrakem a odpoledne dokonce i vykouklo slunce. Včera večer ještě proběhla první Jägermeister Party Night, během které party stan postupně bavili DJs N'Zym, Akvamen, Robot a hlavním lákadlem večera bylo vystoupení projektu jménem Kapitán Demo.

Páteční denní program byl hodně nabitý. Hned v 10.30 začla v u-​rampě hodinová Halfpipe Session, ze které vzešlo několik prvních vítězů v rámci letošních BŠSS. Těmi se nakonec stali Kuba Hroneš mezi dětmi, Jája Čechová mezi ženami a Honza Nečas v kategorii mužů. Best trick vyhrál za obří air Pepe Samek. Od jedné hodiny pak probíhal Anon Big Air Fortune, tedy trikový contest, v němž přihlášení riders museli na big airu v průseku dávat triky, které si vytočili na "kole štěstí". Vítězem se stal opět Neči, který v zajímavém souboji porazil Martina MikyskuJakuba Wolaka z Polska. 

Kromě toho se samozřejmě od rána do odpoledne v celém parku jezdilo, natáčelo, fotilo a lidi si užívali supr atmosféry, se kterou je tahle akce tak neodmyslitelně spojená. Mrkněte na video, které pro vás tentokrát natočil a sestříhal Honza "Dodo" DolejšíBurg Production. Doufáme, že se s vámi vidíme zítra a pozítří ve Svatém Petru ve Špindlerově Mlýně na kopci nebo na mejdanu! 

P.S. Fotogalerii ze dneška s fotkami od Michala Prouzy najdete TADY.

Odkazy:
www.spindl-spring-sessions.cz
www.samosebou.cz
#spindlspringsessions

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!