Burton Špindl Spring Sessions 2015 - Day 3

Burton Špindl Spring Sessions 2015 pokračovaly svým třetím a programově hlavním dnem. Postupně se odjel Burton Public Contest, Heli Shooting, Corner Session i letošní novinka - Chinese Downhill. Po tom všem byli ve Svatém Petru vyhlášeni i vítězové včetně celkových kategorií. Jak celý sobotní den probíhal se můžete dozvědět z našeho editu...

Stejně jako v minulých dnech vám přinášíme za podpory Samosebou.cz video update ze dnešního dění na Burton Špindl Spring Sessions. Sobota byla hlavním dnem akce a odjelo se hned několik organizovaných částí programu. Prvním byl Burton Public Contest nahoře na "Hřišti", poté Heli Shooting, efektní Corner Session a na závěr hromadný Chinese Downhill. Bylo také vyhlášeno finální pořadí v "overall" hodnocení jezdců na BŠSS 2015.Vítězem mezi muži se stal Martin Mikyska před Honzou NečasemMikim Pajerem, mezi ženami zvítězila Terka Čermáková a v kategorii "Kids" bral první místo Kuba Hroneš. Mrkněte na video z dnešního dne, které pro vás natočili Honza "Dodo" DolejšíMartinem "Bobem" Hausnerem a setříhal ho první jmenovaný. Enjoy!

Odkazy:
www.spindl-spring-sessions.cz
www.samosebou.cz
#spindlspringsessions  

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!