Celtek - Nothing to Prove - Part 2

Dvoudílný projekt značky Celtek, který nese název Nothing to Prove má venku svou druhou část. Bjorn Leines, jeho bratr Erik a další část teamu se přesunula z Minnesoty do Utahu, kde společně zažili další cestovatelské dobrodružství.

Team značky Celtek má jednu ohromnou výhodu. Jezdí za rodinný podnik bratrů Leinesových a jak Bjorn, tak Erik jsou šéfové k pohledání. V jejich hlavách vznikl nápad strávit celou zimu se svým teamem, jezdit po různých zajímavých místech a z této cesty natočit film. Dílo se povedlo a po PRVNÍ ČÁSTI, tu máme druhý díl projektu Nothing to Prove.

V druhém dílu se kluci přesunuli z oblíbené Minnesoty do Utahu, kde se setkali s další části svého teamu. Navštívili Salt Lake City, resort Park City a našli si plno parádních míst pro nové natáčení. Po streetovém partu je tady trochu více backcountry kickerů a parkového ježdění. 

Užíjte si druhý díl a zase někdy u teamu značky Celtek naviděnou.

Jezdci: Bjorn Leines, Aaron Biittner, Chris Grenier, Krister Ralles, Mark “Deadlung” Edlund, Riley Nickerson, Lucas Magoon, Ben Bilodeau, Brandon “Buff Moose” Hammid, Drew Poganski, Sam Taxwood, Bode Merrill, Griffen Siebert, Randy “Killer” Vannurden, Shane Ruprecht, Kazu Kokubo, Ted Borland, Johnny Lazzareschi, Jeremy Jensen, Zac Marben, Cody Beiersdorf, Austin Young, Cale Zima, Erik Leines, Dan Brisse

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!