Čo-Pele Snowboard Jib Session Zvolen 2014

V sobotu se ve slovenském Zvolenu odehrál další ročník akce Čo-Pele Snowboard Jib Session a vydalo se na ní i české Rome SDS duo David Čonka - Štěpán Rokos. Jak kluci dopadli, se můžete dozvědět v našem editu!

Akce Čo-​Pele Snowboard Jib Session ve slovenském Zvolenu má už dlouhou tradici a patří mezi první snowboardové akce česko-​slovenské sezóny. Ani letos se Čo-​Pele crew rozhodně nenechala zahanbit a připravila na zvolenském náměstí zajímavý setup s dvěma raily a balkonem do wallridu. Český jibbing reprezentovalo Rome SDS duo David Čonka - Štěpán Rokos a kluci byli zase hodně vidět. Štěpán měl velkou smůlu, protože si pár dnů před akcí skřípnul nerv v zádech a skoro nemohl chodit, přesto nastoupil a dokonce se kvalifikoval do finále. Pak to ale Roko nechtěl lámat přes koleno a organizátorům se omluvil, že do finále raději nenastoupí, přecijen zdraví je to nejpřednější. Musel ho tak zastoupit Čonkster a to se mu povedlo. David získal druhé místo, když ho zajel jen Slovinec Erik Harc. Na třetím místě skončil Polák Piotr Tokarczyk. Video pro Freeride.cz natočil a sestříhal Martin Kolařík. Check iiiit! 

Další zajímavé články

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.