Dayumm! - Full movie

Sage Kotsenburg se na našich stránkách dnes objeví ještě jednou, a to po boku svého kámoše Halldóra Helgasona, s kterým minulou zimu natáčel projekt Dayumm! Film je venku a nyní ke shlédnutí na Freeride.cz.

Pokud jste 16. října nebyli na české premiéře v pražském klubu PM a nechali si tak ujít setkání s dvojicí Sage Kotsenburg Halldór Helgason, dnes si můžete jejich nový projekt Dayumm! shlédnout z pohodlí vašeho domova. Patnáctiminutový kousek nás zavede na plno zajímavých lokalit a jelikož známe oba aktéry, kvalita následujícího snímku je zaručena. Co k němu napsal hlavní sponzor projektu?

Monster Energy - "Dayumm! je snímek natočen a sestříhán Joe Carlinem v hlavních rolích s Halldórem Helgasonem a Sagem Kotsenburgem. Tento film podle jeho tvůrců odráží hodně z toho, proč jsme se všichni dali na snowboarding. Je o cestování po celém světě s nejlepšími kamarády, vzájemném hecování k trikům, o kterých jste netušili, že jsou vůbec možné a užívání si tolik zábavy co to jen jde! Ať se jedná o streetové spoty nebo backcountry, film ukazuje široký záběr a kreativitu triků obou talentovaných riderů. Natáčení probíhalo v Japonsku, Minnesotě, Rakousku, Itálii, na Islandu a v Norsku a ve filmu se objeví také Max Warbington, Teddy Koo, Nils Mindnich, Jesse Paul, Benny Milam, Sven Thorgren, Jake Olson-​Elm a Eiki Helgason".

Další zajímavé články

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.