Disconnect - Full movie by Satellite Boardshop

Satellite Boardshop dal dokupy záběry za posledních 15 let a vznikl tak film Disconnect. V něm nás čeká historie tohoto vyhlášeného boardshopu, a to díky jejich teamu jezdců. Těch se za dobu existence shopu vystřídalo opravdu hodně.

Ve filmu Disconnect od Satellite Boardshopu nás čeká historie, ale i současnost snowboardingu. Vydáme se po stopách jeho teamu a navštívíme s ním street, backcountry, park, ale i akce, které vznikaly v produkci Satellite crew. Film je postaven na partech současného teamu, ale nezapomíná ani na ty, kteří pod vlajkou shopu jezdili dříve. V kombinaci s výborným soundtrackem je tu parádní snowboardový kousek, který by vás neměl minout. I proto jsme rádi, že ho uvádíme i na našich stránkách. 

Riders: Ian Boll, Chase Blackwell, Austin Gregory, Hunter Frutchey, Max Bigley, Austin Julik-​Hiene ,Steve Lauder, Jackson Fowler, Justin Phipps

Kamera: Brendan Barry, Zach Rawles, Nate & Bryan Cordero, UKC, Drew Herder, Jon Stark, Ian Boll, Ryan Sheetz, Alex & Brandon Kirkland, Ryan Arrington, James Hill, Seamus Foster, WARP WAVE, Grey Thompson, Sam Tuor, Seth Hill, Reece Bolin, Ryan Phipps

Produkce: Drew Herder

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!