#Dutyfreecorruption - Full movie by Rusty Toothbrush

Rusty Toothbrush crew vyslala do světa svůj film #Dutyfreecorruption a my se můžeme podívat na celou stopáž tohoto hodně očekávaného kousku. Pokud jste nebyli na české premiéře na Monínci, máte možnost právě teď na Freeride.cz.

Kluky z Rusty Toothbrush sledujeme už delší dobu a jsme rádi, že tvoří právě ta videa, která tvoří. Už se moc nevidí, aby tvůrci snowboardových filmů vkládali mezi ježdění vtipné průstřihy a postprodukční záběry "navíc". Ve filmu #Dutyfreecorruption si právě těchto záběrů užijeme až až. Od vydařeného intra až po konec celého filmu. 

Pravidelný návštěvník našeho magazínu už ví, co ho v následujících minutách čeká. Průběžně vystavujeme jednotlivé party, ale až dnes se můžeme podívat na vše pokupě. Užijte si novinku od Rusty Toothbrush crew a těšte se na další jejich produkci. 

Riders: Alex Stewart, Giacomo Errichiello, Troy Tanner, Tyler Chorlton, JJ Rayward, Lou Macias, Victor Loron, Mahi Mains a další

Hlavní kamera, edit: Brad Smith

Sponzoři: Technine, Electric, Llop Gris, FYVE, Horsefeathers

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!