Fin del Mundo (Road Movie)

Zajímavý film z netradiční lokality vám přináší parta jezdců z Jižní Ameriky. Ti, za podpory značky Vans, se svými snowboardy cestovali až do nejjižnějšího města na světě...

Snowboardový tým Vans Argentina je proslulý svými cestovatelskými výpravami. A je to právě překrásná jihoamerická příroda, která jim nahrává do karet. Kluci z party Fin del Mundo strávili na cestách dva měsíce rybařením, skateboardingem, kempováním, a také samozřejmě snowboardingem.

"Fin del Mundo, neboli "konec světa" je krátkometrážním snowboardovým snímkem dokumentujícím cestu ve dvou dodávkách. Začínajícím bodem bylo středisko Bariloche v Argentině a konečným nejjižnější město na světě - Ushuaia. Během dvouměsíční výpravy kluci zažili spoustu neopakovatelných zážitků." - Vans

Jezdci: Juan Canale, Francisco Beláustegui, Lucas CabelloManuel Dominguez

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!