GoPro Line of the Winter 2016 - Nejzajímavější videa

Stejně jako minulý rok, ani letos se nemůžeme dočkat vyhlášení hlavní ceny v celosvětové soutěži GoPro Line of the Winter. Ta probíhá za podpory značky GoPro a magazínů Transworld SNOWboarding a Newschoolers. V dnešním příspěvku se zaměříme na ty nejzajímavější snowboardová videa jednotlivých měsíčních kol. Ta vybral člen poroty Nick Hamilton z TWS.

Od konce dubna, kdy byla poslední možnost zaslat své soutěžní video do GoPro Line of the Winter, uteklo už dost času, stále ale není znám hlavní výherce. Bude jím opět lyžař nebo si prvenství a úzasných $ 20.000 USD odnese snowboardista? Nechme se překvapit a než bude tento výsledek znám, dejme si ty nejzajímavější snowboardové edity z jednotlivých měsíců. První kolo začalo pro snowboardisty slibně, lednové vítězství a $ 1.000 USD bral Ryan Cruze. Vítěze měsíčních kol najdete na oficiálních stránkách soutěže - www.lineofthewinter.com.

Jako bonus si na konci dáme ještě dvě videa, která jsme si na našich stránkách už sice pouštěli, ale dnes je ideální příležitost si je zopakovat. Enjoy...

Duben
Jezdec: Cory Runa
Lokalita: Turnagain Pass, Aljaška

Březen
Jezdec: Dave Quirk
Lokalita: Mt. Niseko Annupuri, Japonsko

Únor
Jezdec: Chris Stokke
Lokalita: Discovery Ski Area, Montana

Leden - Celkový měsíční vítěz
Jezdec: Ryan Cruze
Lokalita: Teton Pass, Jackson Hole Wyoming

BONUSOVÁ VIDEA

Jezdec: Marko Grilc
Lokalita: Absolut Park, Rakousko

Jezdec: Jeremy Jensen
Lokalita: Utah Backcountry

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!