"Heavy Mental" by Absinthe Films - Official Teaser

Jedna z nejuznávanějších světových snowboardových produkcí vypustila do světa trailer ke svému novému filmu, které nese jméno "Heavy Mental". Vy si ho právě teď a tady můžete vychutnat a zapsat si datum premiéry, která se uskuteční v sobotu 13. září v pražském klubu Roxy!

Freeride.cz, JägermeisterRed Bull přináší premiéru dalšího filmu od světoznámé snowboardové filmové produkce Absinthe Films. Až se všichni vrátíte z letních prázdnin a dovolenek, tak začne být zase ten správný čas na pořádné nastavení nálady na další zimu. A co může být lepší než tradiční premiéra nového filmu od Absinthe Films... I letos se už legendární mejdan uskuteční v pražském klubu Roxy pod taktovkou našeho magazínu Freeride.cz. Pečlivě si tedy zapište datum 13. září 2014, protože na téhle akci prostě nesmíte chybět..!

Nový film od Absinthe Films nese jméno "Heavy Mental" a uvidíte v něm metal v podání následujících hvězd i legend snowboardingu: Bode Merrill, Austen Sweetin, Victor De Le Rue, Mat Schär, Jason Robinson, Manuel Diaz, Romain DeMarchi, Victor Daviet, Wolfgang Nyvelt, Johnnie Paxson, Scot Brown, Ozzy Henning, Mathieu Crepel, Blair Habenicht, Sylvain Bourbousson, Nils ArvidssonRusty Ockenden!

Další info samozřejmě bude tady na Freeride.czna Facebooku přibývat včas před akcí. Ještě jednou zatím shrnutí: 

Kdy: Sobota 13. září 2014
Kde: klub Roxy Praha
Co: Premiéra nového snb filmu "Heavy Mental" od Absinthe Films
Přináší: Freeride.cz, Jägermeister a Red Bull
Odkazy: www.freeride.cz, www.absinthe-films.com, www.roxy.cz
FB event: www.facebook.com/events/719159304785976

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!