NEVER TOO LATE MOVIE - Intro

Premiérová tour a exkluzivní online premiéra NEVER TOO LATE MOVIE jsou sice za námi, ale tím jsme rozhodně neřekli poslední slovo. Právě dnes startujeme s postupným zveřejňováním jednotlivých partů z filmu, takže se máte na co těšit!

Česko-​slovenský snowboardový film NEVER TOO LATE MOVIE, který vznikl ve spolupráci našeho magazínu a produkce Inmove Films, objel během listopadu a prosince více než patnáct měst po celém světě (Polsko, Slovensko, Kanada, Bali) a celkem ho tak v rámci premiérové tour vidělo na velkých plátnech přes 4 000 lidí. Na Boží hod jsme pak celé movie pustili do světa exkluzivně a kompletně for free na stránkách jednoho z našich partnerů RedBull.cz. Za 24 hodin jej shlédly i přes vánoční povinnosti další tisícovky lidí a my jsme za to nesmírně vděční! Pokud jste ale čekali, že vám s NTLM dáme "pokoj", pak jste se naštěstí mýlili ;-) Právě dnes začínáme postupně posílat do světa jednotlivé party filmu a začínáme lehčím navnazením ve formě úvodního intra. Dejte si to a těšte se na první full part, který vyjde zde na Freeride.cz už ve středu!

P.S.: Pokud chcete mít full verzi NEVER TOO LATE MOVIE pěkně doma ve svém počítači, můžete si jej stále stáhnout za pár dolarů NA TOMTO ODKAZU.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!