NEVER TOO LATE MOVIE - official trailer

Dnes vám s radostí přinášíme oficiální trailer k našemu filmovému projektu NEVER TOO LATE MOVIE, který budete moci vidět už 28. října v Praze. Vychutnejte si ho a těšte se na velkolepou premiérovou tour!

Freeride.czInmove Films uvádí oficiální trailer k česko-​slovenskému snowboardovému filmu NEVER TOO LATE MOVIE. Jak většina z vás ví, tenhle projekt byl realizován nejen díky našim sponzorům, ale také díky přibližně 450 lidem, kteří nás podpořili skrz crowdfundingovou kampaň na Hithitu. Ještě jednou za to moc děkujeme! Teď už si ale nastavte největší rozlišení, volume na max, full screen a užívejte prvních pár záběrů z filmu! Premiérová tour startuje v sobotu 28. října v Praze na Výstavišti Holešovice, termíny dalších premiér najdete pod playerem.

Hlavní kamera /​ edit: Filip Jäschke (Inmove Films)
Produkce: Martin Večerka (Freeride.cz)
Riders: Roman Dlauhý, Dušan Kříž, Petr Horák, Štěpán Rokos, Lukáš Bendák, Dan Porkert, Ondřej Porkert, Miki Pajer, Honza Nečas, Jakub Šimůnek, Venca Kutil, Ondra Bauer, Darek Bergmann, Petr Marčík
Hudba: Royal Deluxe - I'm a Wanted Man (Position Music) 

Partneři premiérové tour:
Samosebou.cz,  Jack Daniel's, Excelent

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!