NEVER TOO LATE MOVIE - Petr Horák Full Part

Další part z NEVER TOO LATE MOVIE, který vám představáme, patří riderovi, o němž nejen v posledních dnech hodně slyšíme, a pevně doufáme, že po tomhle víkendu budeme slyšet ještě mnohem více!

Petr "Horis" Horák je jméno, které vám určitě nemusíme představovat. Momentálně nejúspěšnější český snowboarder, minimálně co se závodních výsledků týče, reprezentant České republiky ve slopestylu a big airu, pravidelný účastník Světových pohárů po celém světě... My jsme strašně rádi, že se Horis i přes své mnohem vyšší bližící se cíle dokázal během loňské zimy urvat ze závodního a tréninkového kolotoče před svojí nejdůležitější sezónou a během těch pár dní natáčení dát dohromady tenhle nadupanej full part. My Horisovi moc držíme palce, ať mu to na tom velkym závodu v Asii vyjde a ještě víc se těšíme, až bude mít celou sezónu na natočení filmovýho pártu, protože to bude na 100% totální masakr! UŽIJTE SI TO A DRŽTE HORISOVI PALCE!

P.S.: Pokud chcete mít full verzi NEVER TOO LATE MOVIE pěkně doma ve svém počítači, můžete si ho stále stáhnout za pár dolarů NA TOMTO ODKAZU.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!