OF(FR)ECORD - Short Season 2014 Movie

Společně s Burg Production / Forward Creatives přinášíme krátké české snowboardové video, které vzniklo spontánně během shootingů do různých resortů během loňské sezóny. Užijte si to a Šťastný nový rok!

Během sezóny 2014 zorganizoval online magazín Freeride.cz za podpory svých partnerů hned několik shootingů v zahraničních resortech. Konkrétně jsme s českými ridery navštívili střediska Planai, Kitzsteinhorn, Ischgl, Seiser AlmSölden. Ze všech tripů vznikla spousta video i foto materiálu, který jsme vám postupně servírovali na webu. Natočila se ale i řada záběrů převážně z různých spotů, které jsme doposud nepoužili, a ty si můžete vychutnat právě v tomhle krátkém videu produkovaném Freeride.czBurg Production /​ Forward Creatives nazvaném "OF(FR)ECORD". Tenhle projekt neměl od začátku žádné velké ambice, prostě by byla škoda záběry nepoužít a taky jsme vám chtěli dát na Nový rok dárek. Užijte si těch 5 a půl minuty snowboardingu a přejeme všechno nej do roku 2015!

Riders: Darek Bergmann, Roman Dlauhý, Ondra Bauer, Martin Matoušek, Michal Biša, Kuba Král, Dan Porkert, Šárka Pančochová, Jan Nečas, Martin Mikyska
Produced by: Freeride.cz (freeride.cz) & Burg Production (burgproduction.cz)
Kamera: Filip Jäschke, Mike Straka, Jan Dolejší
Střih: Filip Jäschke
Produkce: Martin Večerka - Freeride.cz
Foto: Yan Renelt, Jara Sijka
Hudba: The Raveonettes - Killer In The Streets
Díky: Monster Energy, Nitro Snowboards, Flow Snowboarding, Snowboard Zezula, Funstorm, Superpark Planai, Kitzsteinhorn, Seiser Alm, Südtirol, Ischgl, Sölden, QParks 

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!